Horoscop

Aceste zodii pun iubirea pe primul loc!

 

 

Aceste zodii pun mereu iubirea pe primul loc!

 

Oamenii și iubirea, două subiecte foarte sensibile, este greu să discuți despre cele două n același timp deoarece unele persoane iubesc numai ca să se afle în treabă iar altele iubesc prea mult astfel încât își fac rău singuri, inconștient.

Este greu să treci peste o despărțire, dar mai greu este să iubești și să nu fi iubit. Câteva zodii reușesc să treacă o barieră ce le impunea să nu mai pună suflet, să nu mai iubească așa de mult. Ia-tă care sunt acele zodii care mereu pun iubirea pe primul loc:

Rac: iubirea la fel de mult ca și suferința sunt pe primul loc la tine. Iubirea ce i-o porți partenerului tău este nemărginită, îți pui trupul și sufletul într-o relație, mereu dai ce e mai bun din tine pentru ca celălalt să fie mereu fericit. Și cu ce te alegi? Suferință, suferință și iar suferință, dar până când? Până atunci când vei învăța să-ți controlezi sentimentele și vei deschide ochii mai bine. Vezi cine te poate iubi cel puțin jumătate cât îl iubești tu.

Pești: mereu ești romantic cu persoana potrivită, mereu vrei să-i oferi totul chiar dacă ea te ignoră sau este mai rece cu tine. Indiferenta doare, la fel și trădarea sau infidelitatea dar noi îți spunem că îți vei găsi acea persoană ce va fi mai romantică decât tine și vei trăi o viață plină de iubire, exact așa cum îți dorești.

Vărsător: cam indiferent când vine vorba de o relație serioasă, nu-ți place să te implici deoarece crezi că nu va fi ceva de durata. Abia în momentul în care crezi că vei petrece restul vieții alături de acea persoana dai ce e mai bun din tine, abia atunci îți pui toată iubirea pe care o ai. Uneori e posibil să te mai fi înșelat, ca toată lumea la un moment dat dar nu te lăsa doborât și continuă ceea ce ai făcut până acum.

Gemeni: toată viața ta ai făcut numai greșeli, mereu ai ales o persoană care credeai că merită să fie iubită și i-ai acordat atenție astfel încât într-un final să ajungi cu inima spulberată. Noi te sfătuim să nu mai dai inima ta tuturor pentru că îți strici singur viața, îți faci rău singur cu mâna ta. Alege o persoana, cunoaște-o și abia atunci când ai ajuns la concluzia că merită dragostea ta oferă-i-o! Asta dacă nu vrei să trăiești toată viața singur.

Leu: sărăcuțul de tine, naiv și foarte emotiv ajungi mereu ca tu să suferi cel mai mult într-o relație. Acorzi atenție tuturor care ți-o cer și le dai câte o bucățică din inima ta, ajungând cu timpul să le-o dai pe toată. Lași pe toți să intre în sufletul tău și să facă mizerie, pleacă și te lasă așa. Îți revii greu după o despărțire mai ales că ai dat ce e mai bun din tine, dar îți revii cât de târziu. Nu-ți mai pune mereu inima la bătaie, lasă-i pe ei să sufere sau împarte suferința șa doi, nu numai tu.

Balanță: inima ta este de piatră deoarece ai iubit din suflet pe cineva iar acel cineva și-a făcut de cap cu sufletul tău. Ai pus iubirea pe primul loc atunci când trebuia să întorci spatele iar acum încerci să-ți revii. Lasă-i pe cei din jurul tău deoparte și adună-te. Mai întâi încearcă să cunoști persoana iar apoi încearcă s-o iubești. Dragostea ta nu este de călcat în picioare, de fapt a nimănui nu este.

Fecioară: la fel ca multele zodii îți dai sufletul oricui îl cere fără să te gândești la consecințe. Trebuie să iei în considerare că și astea vin odată cu o relație. Nu prea îți plac responsabilitățile, mai mult vrei să-ți trăiești clipa cu persoana de lângă tine, vrei să fi fericit la maxim. După despărțire ești foarte rănit, foarte afectat, dar familia te ajută să te ridici de jos și să devii mai mare decât erai.

 

Sursa
Categorii