Sfaturi utile

Ai auzit de dieta în funcție de grupa sangvină? Îți poate schimba viața!

 

 

 

 

Dieta grupa sangvină – Această dietă se abate de la opțiunile obișnuite de reducere a prăjiturilor sau a altor alimente și este susținută științific. După cum se dovedește, tipul tău de sânge dictează ce fel de mâncare ar trebui să consumi. Urmând dieta Grupei de Sânge, vei fi mai sănătos, fără efort!

Există câteva reguli simple, care se bazează pe grupa de sânge. Urmează-le și vei fi pe drumul spre o alimentație sănătoasă și o viață mai împlinită!

Grupa sangvină A

Cei cu această grupă de sânge ar trebui să opteze pentru o dietă bogată în plante. Dacă ai acest tip de sânge, trebuie să te gândești să optezi pentru dieta vegetariană sau vegană, ori cel puțin să reduci carnea din dieta ta. Poți mânca legume de orice culoare a curcubeului, semințe, nuci, fasole și orez. Logica din spatele acestei alimentații este că persoanele care au grupa A au uneori un sistem imunitar mai sensibil, astfel că vor dori să-și încarce dietele cu cât mai mulți nutrienți posibil.

Loading...

Grupa B

Veste bună pentru persoanele cu sânge de tip B! Lumea din ziua de azi este mult mai puțin prietenoasă cu glutenul, astfel încât vei putea să te bucuri la maximum de alimente, doar dacă scoți glutenul din calcul, oricum nu îți face niciun fel de favor. Dacă ai acest tip de sânge, ar trebui să consumi multă carne roșie slabă și alimente pe bază de plante. Și laptele și ouăle sunt bune. Stai departe de pui, porc, grâu, semințe și linte.

Grupa AB

Tipul AB este de departe cel mai rar tip de sânge din întreaga lume. AB negativ este chiar mai rar, ca atare, dieta AB este un pic diferită. Unii practicanți consideră că veganitatea strictă este calea de urmat, în timp ce alții încurajează lactatele slabe și peștele. Din moment ce doctorul D’Adamo crede că persoanele cu AB au acidul stomacal scăzut, recomandă ca aceste persoane să stea departe de alcool, cofeină sau carne din comerț.

Grupa 0

Dacă ai Grupa O, trebuie să ai o dietă scăzută sau cu conținut mic de lactate. Proteina este cu siguranță cel mai bun prieten al tău, daca ai Grupa O. Asigură-te că îți umpli farfuria cu carne de pui, pește sau carne roșie. Vei dori, de asemenea, să adaugi și un curcubeu de legume.

Gata, te-am ajutat să decizi ce vei pune de acum în farfurie? Nu te vei mai plânge de kilograme în plus!

 

Sursa: Secretele
Categorii