Inedit

Ai dreptul să te simți trist, ai dreptul să simți că ai obosit, ai dreptul să simți că nu mai poți, ai dreptul să plângi, dar nu ai dreptul să renunți, niciodată!

 

 

Ai dreptul să te simți trist, ai dreptul să simți că ai obosit, ai dreptul să simți că nu mai poți, ai dreptul să plângi, dar nu ai dreptul să renunți, niciodată!

 

Viața e frumoasă, dar nu are doar momente frumoase. Oricat de pozitivi am fi si oricat de mult am vrea sa credem ca viata e doar roz, din pacate ne mai loveste uneori cu toate nuantele ei de gri. Viata ne-a fost data cu toate bucuriile ei, dar si cu tristetea, cu indoielile, cu teama si cu ingrijorarile ei. Uneori, problemele vin peste tine fix atunci când te aștepți mai putin.

In clipele in care simti ca esti lovit din toate partile, atunci cand te simti coplesit, aminteste-ti ca esti om si ca ai dreptul sa te simti trist, ai dreptul sa suferi, ai dreptul sa simti ca nu mai poti, ai dreptul sa plangi pana te eliberezi de tot ce te doare, dar nu ai dreptul sa renunti, NICIODATĂ.
Respiri profund, te aduni si mergi mai departe. Cu calm, cu incredere, cu multa rabdare reconstruiesti totul si treci peste toate. Poti orice, atat timp cat tu crezi ca poti. Fii bland cu tine, nu te judeca prea aspru pentru momentele in care te simti cazut. E firesc sa te simti cazut uneori!). Omul nu inseamna doar putere ci si putina slabiciune din care sa invete, care sa il reintoarca mai des catre suflet, catre a fi mai umil, mai bun, mai intelegator…
Tine minte ca suferinta are aceasta minunata putere, de a scoate tot ce e mai frumos din interiorul tau la suprafata. Asadar, cand suferi, observa-te si incearca sa intelegi ce anume incearca sa iasa la suprafata.
Fiecare durere vine cu o lectie pretioasa și din toate inveti. Acordă-ți timp, iubește-te și ai încredere în tine. Vei trece cu bine peste toate, pentru că planul pe care Dumnezeu îl are pentru tine este poate chiar mai mare decât îți imaginezi tu.
Gând final…
Când simți că nu mai poți, amintește-ți că viața te sparge în bucăți doar pentru a te putea reconstrui mai frumos și mai puternic. Așadar, când devine dificil, nu renunța. Acela este momentul în care devii o versiune mai bună a ta!
25 de recomandări: CÂND TE SIMȚI TRIST - Fain si Simplu
Categorii