Retete de Mancaruri

Doar 20 de minute de stat la cuptor si te vei delecta cu un pranz copios – Conopida carbonara

 

 

Doar 20 de minute de stat la cuptor, si te vei delecta cu un pranz copios – Conopida carbonara

 

Ingrediente:

500 g Conopidă
1 l Apă
10 g Sare
150 g Piept de curcan
1 bucată Ceapă
20 g Unt
5 g Sare
3 g Piper negru
pentru sos
300 g Smântână
120 g Parmezan
1 bucată Ouă
5 g Sare
3 g Piper negru

 

Mod de preparare:

  • Puneți conopida la fiert pentru 5 min în 1 l de apă cu 10 g de sare. După ce a fiert, o puneți în tava de copt (cu dimensiunile de 15 x 15 cm);
  • Puneți untul la topit într-o tigaie încinsă. Adăugați ceapa tocată și o căliți în untul topit. După ce s-a rumenit destul, adăugați pieptul de curcan feliat cuburi și îl gătiți. După ce s-a gătit, asezonați cu sare și piper.Transferați carnea în tavă, peste conopidă și repartizați uniform;
  • Într-un bol amestecați smântâna cu parmezanul, 1 ou, sare și piper. Turnați amestecul peste compoziția din tavă;
  • Feliați baconul pătrățele și îl puneți deasupra. Peste el, presărați cu ceapă verde. Dați tava la cuptor pentru 20 minute la 170℃;
  • Savurați cu plăcere!

 

Pofta buna!

 

Sursa




Categorii