Sfaturi utile

Ai voie să plângi, ai voie să țipi, dar nu ai voie să renunți. Niciodata!

 

 

 

Femeile puternice scriu istorie. Ele sunt greu de îngenunchiat. Aceste femei nu se dau bătute și lor nu le este frică de greutăți. Ce calități deține o femeie cu un caracter puternic?

  • Ea își trăiește viața pe care și-o dorește. Nu contează: e căsătorită sau nu – ea trăiește așa cum îi place. Nu așteaptă nimic să i se ofere gratis. Depune efort pentru a obține ceea ce dorește.
  • Face primul pas. Poate să se apropie de un străin și să-l salute, să-i spună șefului că merită să i se mărească salariul. Are curaj și își asumă riscul de a auzi răspunsul „nu”.
  • Nu se umilește. Sunt puțini oameni care se plac cu toate imperfecțiunele pe care le au. O femeie curajoasă este conștientă că există cineva mai frumoasă, mai suplă, mai inteligentă decât ea. Știe că nu o caracterizează fizicul, ci caracterul și inteligența pe care o deține.
  • Nu pierde timpul regretând. Fiecare dintre noi are momente în viață pe care ar dori să le schimbe, dar femeia curajoasă știe că trecutul nu poate fi schimbat, doar poate învăța lecții și poate să nu mai repete greșelile.
  • Știe să-și mențină poziția. O astfel de femeie nu va tolera comportamentul indiferent față de ea, ca apoi să plângă seara pe ascuns. Știe când trebuie să plece. E conștientă că o relație nu poate dura mereu până la ultima suflare, de aceea atunci când nu mai funcționaează nici un copromis, pur și simplu pleacă.
  • Prețuiește viața și este realistă. Flirtează pe rețelele de socializare, dar atunci când un bărbat nu e pregătit și nu dorește să o cunoască mai bine, ea își vede de drumul ei, nu are timp de pierdut.
  • Nu se preface și nu se dă în spectacol. Știe care sunt capacitățile sale. Nu pare ceea ce nu este. Știe să fie feminină și pasională. Te cucerește cu inteligența, curajul și înțelepciunea sa.
  • Nu încetează nici o clipă să strălucească și știe că ea poate mult mai mult.
  • Nu se consideră o victimă. Atunci când suportă un eșec, învață din greșeli și nu le repet în viitor. Își asumă consecințele, iar fiecare nereușită o face mai puternică.

Nu uita de tine. Nu utia de cine ești cu adevărat!

 

Sursa: De Vorba cu Tine Randuri pentru Tine
Categorii