Flori si gradina

Amenajari pline de culoare cu flori in ghivece – 15 idei de decoruri splendide pentru gradina ta

 

 

 

 

Nici nu va mai intrebam daca iubiti florile, pentru ca stim deja raspunsul, iar acela nu poate fi decat da. Ei bine, tocmai pentru ca le iubiti v-am pregatit o serie de idei de a va infrumuseta gradina, amenajandu-va cu flori pana si cele mai neinsemnate locuri din curte.

Avem convingerea ca aceste idei de decoruri va vor inspira sa realizati cele mai frumoase aranjamente cu flori, care se vor incadra perfect in imaginea de ansamblu a gradinii voastre.

Poate ca nu ar fi rau sa luati in calcul si faptul ca amenajarile rustice va pot aduce in gradina un plus de decor folosind doar cateva obiecte vechi pe care va gandeati sa le aruncati, obiecte precum o colivie din metal sau o scara din lemn.

Loading...

Insa daca va place sa iesiti in evidenta cu decoruri unice in gradina, puteti alege sa decorati fantana arteziana care oricum nu mai este la moda sau bicicleta care nu mai functioneaza.

Practic vorbind, unele din aceste idei de amenajari, pot fi un cadru perfect si pentru pasionatii de fotografie, avand posibilitatea de a-si demonstra talentul in cel mai placut mod.

Culorile alese pentru decoruri sunt si ele importante. Nuantele de mov sau de galben pentru suporturile din lemn, nu fac altceva decat sa inveseleasca gradina, ducandu-ne de fiecare data cu gandul la peisajele minunate din cartile cu povesti.

Daca v-au placut ideile noastre si ati realizat si voi astfel de decoruri, trebuie sa stiti ca ne vom bucura sa le impartasiti cu noi, postandu-le si comentandu-le pe pagina noastra de facebook. Iata!

 

gradina

gradina

Idei de suporturi din metal pentru ghivecele cu flori.

gradina

gradina

Idei indraznete de a folosi coliviile ca ghivece pentru flori.

Culori care desavarsesc decorul.

Idei de a folosi o bicicleta ca decor in gradina.

 

sursa foto Ideipentrucasa.ro
Categorii