Bauturi

Amestecul formidabil cu oțet de cidru de mere: o alternativă mai bună la probiotice. Excelent pentru colesterol ridicat, candida, arsuri la stomac și multe altele

 

 

Amestecul formidabil cu oțet de cidru de mere: o alternativă mai bună la probiotice. Excelent pentru colesterol ridicat, candida, arsuri la stomac și multe altele

 

Oțetul de mere este cu siguranță ceva ce ar trebui să avem cu toții acasă pe tot parcursul anului, deoarece oferă sute de beneficii pentru sănătatea și gospodăria noastră.

În ciuda creșterii recente a popularității, beneficiile oțetului de mere sunt binecunoscute de secole. A fost folosit pentru a trata cicatricile și acneea, pentru a regla zahărul din sânge și pentru a accelera pierderea în greutate.

Este făcut din cidru de mere care a suferit fermentație pentru a forma probiotice și enzime care îmbunătățesc sănătatea, deci conține mai puțin zahăr și mai puține calorii decât cidrul de mere sau sucul de mere.

Este o sursă bogată de enzime și bacterii benefice care distrug agenții patogeni dăunători din intestin și întăresc sistemul imunitar. Cercetătorii au descoperit că este util și în tratarea diabetului de tip 2, a nivelului ridicat de colesterol, a anxietății, arsurilor la stomac, a candida, a eczemei ​​și multe altele.

Următorul amestec te va ajuta să culegi toate beneficiile uimitoare ale puternicului oțet de cidru de mere. Doar o linguriță pe zi vă va oferi cantități mari de antioxidanți, vă va ajuta să luptați împotriva inflamației din organism, să îmbunătățiți funcția ficatului, să întăriți sistemul imunitar și multe altele.

Iată cum să îl prepari:

Ingrediente:

1 lingură de oțet de mere
1/4 linguriță pudră de turmeric
1/4 linguriță pudră de ghimbir (sau ghimbir proaspăt)
Un praf de piper negru
4 linguri suc organic (sau apă)

Instrucțiuni:

Tot ce trebuie să faci este să amesteci ingredientele enumerate mai sus. Apoi, bea un pahar mare cu apă. Repetați de două ori pe zi, dimineața și după-amiaza.

 

 
Categorii