Remedii naturiste

Angina pectorală: rețete simple de casă pentru tratament. Cum să evitați un atac de angină pectorală, semne ale bolii

 

 

Angina pectorală: rețete simple de casă pentru tratament. Cum să evitați un atac de angină pectorală, semne ale bolii

 

 

Angina pectorală, o formă clinică de boală coronariană, se manifestă prin atacuri de durere toracică bruscă rezultată dintr-o lipsă acută de alimentare cu sânge a mușchiului inimii.

Toți cei care suferă de angină pectorală ar trebui să fie cât mai puțin posibil în aer liber, în condiții de vânturi reci și căldură extremă.

„Nitroglicerina” va ajuta la evitarea rapidă a consecințelor unui atac de angină pectorală , astfel încât pacientul ar trebui să o aibă întotdeauna cu el. Dacă după 5-6 minute după administrarea unui comprimat nu devine mai ușor, trebuie să luați imediat al doilea și de urgență, pentru a preveni apariția unui atac de cord, solicitați ajutor de la spital.

În timpul unui atac, trebuie să stai sau să te întinzi astfel încât capul să fie ușor ridicat, să relaxezi centura pantalonilor și să desfaci gulerul, asigurând în orice mod posibil fluxul de aer proaspăt către corp. De asemenea, trebuie să încercați să respirați adânc 2-3 și apoi să puneți plasturi de muștar pe zona inimii.

Pacifică angina pectorală și normalizează funcționarea mușchiului inimii, diverse medicamente tradiționale.

→ Este foarte bine ca pentru angina pectorală să se dizolve zilnic în 100 ml suc de ridiche neagră proaspăt stors 0,5-1 linguriță de miere naturală și luați 20 ml de soluție de 3 ori pe zi cu 20 de minute înainte de masă. Cursul tratamentului este de 1-1,5 luni.
→ Dizolvați eficient 1 lingură în 1 litru de suc de lămâie proaspăt stors. miere, se amestecă 5 capete de usturoi tocate în usturoi și se ia un amestec de 2 lingurițe pe zi, dizolvându-se încet în gură. Agitați de fiecare dată înainte de utilizare.

→ De asemenea, puteți măcina uscat și amestecați în mod egal în volum flori de arpaș, fructe de păducel și rădăcini de valeriană, turnați 1 lingură într-un termos. amestec de 250 ml apă clocotită, după 2 ore se strecoară și se bea 60-70 ml de 3 ori pe zi. Pregătiți zilnic infuzie proaspătă.

→ Îmbunătățirea are loc dacă se amestecă uniform în funcție de volum, după măcinare, iarbă de mamă, trifoi dulce și cinquefoil, se toarnă 1 lingură se amestecă cu un pahar cu apă clocotită, se lasă 1 oră, se strecoară și se bea infuzia de 100 ml de 3 ori pe zi. Gătiți în mod constant proaspăt.

→ Luarea a 5-6 picături de ulei de brad de farmacie timp de 3-4 zile de 2-3 ori pe zi va calma și angina pectorală.
→ Boala va înceta să mai deranjeze dacă tocați și amestecați în mod egal în volum florile de păpădie, frunzele de melisa și menta, turnați amestecul într-un termos cu 300 ml apă clocotită, lăsați 1 oră, strecurați și beți 100 ml de 3 ori. o zi.
→ Prevenirea dezvoltării bolii. Ai nevoie de 4 linguri de fructe uscate de păducel se toarnă 3 căni de apă clocotită într-un termos, se lasă 15-20 de ore, apoi se strecoară. După aceea, stoarceți sucul din iarba proaspătă, diluați 3 lingurițe de suc intr-un pahar de infuzie si bea 1/3 cana de 3 ori pe zi. Cursul tratamentului este de 2 săptămâni.
→ De asemenea, angina se retrage dacă este zdrobită uscată și amestecată cu 10 g de iarbă de adonis și frunze de melisa, se toarnă amestecul într-un termos cu 250 ml apă clocotită, se strecoară și se bea 70-80 ml de 3 ori pe zi timp de 7 zile după 2 ore. Infuzie de fiecare dată gătită  proaspătă.

 
Categorii