Remedii naturiste

“Antibioticul Săracului” – o rețetă MIRACULOASĂ de la doctorul Virginia Faur! Citește!

 

 

 

 

Răcelile și infecțiile la nivelul aparatului respirator pot fi tratate cu medicamente mult mai ieftine, preparate acasă de sine stătător și nu mai este nevoie să cheltuim sume mari de bani pentru tratare!

Doctorul și cercetătorul Victoria Faur ne vine în ajutor cu o astfel de rețetă!

 

Iată de ce ai nevoie:

1) 40 de grame de cimbru uscat;

2) miere de albini;

3) un borcan de 800 ml.

Pentru început veți pune tot cimbrul uscat în borcan iar apoi veți umple tot locul rămas din borcan cu miere de albini. Amestecul se lasă pentru 2 săptămâni pentru filtrare, iar peste acest timp conținutul devine foarte eficient și lecuitor!

Această rețetă naturală vă va fi de folos nu numai în lupta cu răceala și afecțiunile respiratorii, conținutul borcanului vă poate ajuta și împotriva constipației. Deasemenea este extrem de bun pentru întărirea imunității!

Pentru lecuire se administrează de 3 ori pe zi câte o lingură mare a acestui conținut, de dorit la un interval de 8 ore. Pentru profilactică, acest amestec se poate lua ori de câte ori aveți o poftă mare de dulce.

Denumirea vine de la planta de cimbru, care în popor mai este numit și “antibioticul săracului”, datorită beneficiilor sale asupra organismului și sferei mari de afecțiuni pe care le poate trata!

 

Sursa: secretelesanatatii
Categorii