Sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou

Anul 2022 va fi anul perfect pentru aceste zodii: se căsătoresc! Iată care sunt previziunile pentru  noul an  în ceea ce priveşte viaţa sentimentală

 

 

Anul 2022 va fi anul perfect pentru aceste zodii: se căsătoresc! Iată care sunt previziunile pentru  noul an  în ceea ce priveşte viaţa sentimentală

 

 

Oamenii sunt fiinţe curioase care vor să ştie totul înainte, iar viaţa sentimentală chiar este o prioritate pentru toata lumea.

În timp ce oamenii singuri vor să ştie când îşi vor găsi, în sfârşit, sufletul pereche, oamenii care sunt deja în relaţii vor să ştie când vor face pasul cel mare.

 

Iată care sunt previziunile pentru  noul an  în ceea ce priveşte viaţa sentimentală:

Berbec – problemele de acasă pot crea anumite probleme în ceea ce priveşte viaţa maritală. Poţi avea certuri cu partenerul, dar voinţa şi starea ta bună te vor ajuta să rezolvi orice fel de problemă.

Loading...

Acest an nu este foarte propice pentru viaţa ta sentimentală. Ai putea să suferi din dragoste, mai ales în prima parte a anului atunci când astrele nu sunt de partea ta. Încearcă să te abţii de la suspiciuni nefondate.

Taur – noul an  scoate la iveală o relaţie romantică pentru nativii în Taur, în special cu prietenii sau colegii de muncă. În ceea ce priveşte căsătoria, nu este un an foarte bun.

Neînţelegerile şi problemele de comportament te pot face puţin mai iresponsabil şi îţi pot afecta foarte tare relaţia. Problemele financiare te vor face să te cerţi des cu partenerul. Către sfârşitul anului, totul se va rezolva.

Gemeni – cei care aleg să se căsătorească anul care vine, vor avea parte de un început destul de greu în ceea ce priveşte mariajul lor. Veţi fi nevoit să luptaţi din greu pentru a menţine relaţia cu partenerul pe linia de plutire.

Încercaţi să nu folosiţi un limbaj asupru şi să evitaţi confruntările acide. Partea intimă a vieţii nu va fi tocmai roz, aşa că încercaţi să nu disperaţi.

Rac – noul an va fi foarte bun pentru nativii în Rac. Începutul unei relaţii va fi extrem de frumos, iar relaţia va sfida normele sociale şi regulile. Cel mai probabil că este aşteptat şi un mariaj.

Totuşi, aveţi foarte mare grijă în ceea ce priveşte orgoliul, acesta poate pune o barieră foarte mare între voi şi partener. Încearcă să ai cât mai multă răbdare şi să nu faci din relaţia cu partenerul tău o competiţie.

Leu – nativii în Leu vor avea parte de armonie în anul care vine. Compatibilitatea cu partenerul va fi extrem de vizibilă în această perioadă. Relaţiile maritale vor fi stabile şi te vei folosi de asta pentru a-ţi întări relaţia.

Prieteniile pe care le-ai format în facultate sunt confirmate şi există o şansă bună să se transforme în ceva mai mult decât o prietenie. Până la sfârşitul anului, mediul de acasă va fi extraordinar, cuplurile vor trăi în armonie.

Fecioară – mediul de acasă cva fi cordial, făcând loc unei înfloriri romantice. Te sfătuim să nu iei decizii pripite pentru că există şansa unor neînţelegeri, lipsa de comunicare şi decepţii.

Persoanele căsătorite îşi vor întregi relaţia printr-un beneficiu financiar. Din moment ce tu şi partenerul nu veţi avea probleme financiare, nu aveţi altceva de făcut decât să mergeţi la întâlniri şi în vacanţe.

Balanţa – prieteniile care au rezistat foarte mult timp se pot transforma într-o relaţie romantică şi pentru Balante. Persoanele care sunt deja căsătorite pot trece printr-o perioadă mai dificilă, mai ales dacă nu acorda foarte mare grijă.

Eşti sfătuit să te abţii de la jocurile de aruncat vina şi să nu ai o abordare dură către partenerul tău pentru că asta poate cauza probleme grave.

Scorpion – noul an este plin de restricţii în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul. Este aşteptată şi o separare, dar relaţiile care au o legătură extrem de puternică vor rezista.

Nativii singuri se vor arunca în relaţii în următoarea perioadă, fără să se gândească prea mult. Există şanse să te asociezi cu mai mulţi parteneri, dar nu te sfătuim să faci asta.

 Săgetător – noul an este perfect pentru romantismul pe termen lung. Acasă vei avea parte de cea mai mare fericire, dar, către jumătatea anului, exista şanse ca lucrurile să denatureze puţin.

Argumentele nesfârşite şi remarcile caustice îţi pot afecta relaţia şi este indicat să ai o abordare sensibilă către această situaţie. Nativii care sunt căsătoriţi nu vor avea destiul timp de oferit partenerului, dar dragostea va fi atât de puternică încât asta nu va conta.

Capricorn – noul an  va fi unul extrem de spiritual pentru Capricorni, ceea ce îi poate face să se simtă mai puţin interesaţi de romantism. La mijlocul anului poţi avea parte de probleme în relaţie, mai ales că există şanse foarte mari de călătorie şi descoperire de sine.

Ambiţia şi eforturile tale se vor concentra în cea mai mare parte către partea profesională şi financiară, lăsând foarte puţin timp romantismului.

Vărsător –  noul an  va fi unul extrem de bun pentru o relaţie nou în cazul Vărsătorilor. În cazul în care sunteţi căsătorit, veţi avea parte de o relaţie stabilă, dar conexiunea sintre parteneri nu se va solidifica foarte tare.

Încercaţi să fiţi solidari cu partenerul vostru şi să nu vă gândiţi doar la ce vreţi voi.

Peşti – o viaţă personală cu probleme poate cauza discuţii şi în viaţa de cuplu. Te poţi găsi într-o stare emoţională ciudată, mai ales că vă veţi concentra foarte tare pe partea profesională.

Ceea ce trebuie să faceţi este să vă analizaţi foarte mult şi să vă stabiliţi priorităţile, în acest fel, poate că vă veţi da seama dacă o relaţie vă poate face mai mult bine sau mai mult rău.

Sursa: Dot.Ro
Categorii