Sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou

Anul 2024 va fi anul perfect pentru aceste zodii: se căsătoresc! Iată care sunt previziunile pentru  noul an  în ceea ce priveşte viaţa sentimentală

 

 

Anul 2024 va fi anul perfect pentru aceste zodii: se căsătoresc! Iată care sunt previziunile pentru  noul an  în ceea ce priveşte viaţa sentimentală

 

Oamenii sunt ființe curioase care vor să știe totul înainte, iar viața sentimentală chiar este o prioritate pentru toata lumea.

În timp ce oamenii vor să știe când vor găsi, în sfârșit, sufletul pereche, oamenii care sunt deja în relație vor să știi când vor face pasul cel mare.

 

Iată care sunt previziunile pentru noi în ceea ce privește privința sentimentală:

Berbec  – problemele de acasă pot crea anumite probleme în ceea ce privește relația maritală. Poti avea certuri cu partenerul, dar vointa si starea ta buna te vor ajuta sa rezolvi orice fel de problema.

Acest an nu este foarte propice pentru viața ta sentimentală. Ai putea să suferi din dragoste, mai ales în prima parte a anului atunci când astrele nu sunt de partea ta. Încearcă să te abții de la suspiciuni nefondate.

Taur – noul an scoate la iveală o relație romantică pentru nativi în Taur, în special cu prietenii sau colegii de muncă. În ceea ce privește această căsătorie, nu este un bun.

Neînțelegerile și problemele de comportament te pot face puțin iresponsabil și pot afecta foarte tare relația. Problemele financiare vă vor face să vă cerți des cu partenerul. Către sfârşitul anului, totul se va rezolva.

Gemeni  – cei care aleg să se căsătorească anul care vine, vor avea parte de un început destul de greu în ceea ce privește mariajul lor. Veţi fi nevoit să luptaţi din greu pentru a menţine relaţia cu partenerul pe linia de plutire.

Încercați să nu folosiți un limbaj asupru și să evitați confruntările acide. Partea intimă a vieții nu va fi tocmai roz, așa că încercați să nu disperați.

Rac – noul an va fi foarte bun pentru nativii în Rac. Începutul unei relații va fi extrem de frumos, iar relația va sfida normele sociale și regulile. Cel mai probabil că este așteptat și un mariaj.

Totuși, foarte foarte mare grijă în ceea ce privește acest orgoliul, acesta poate pune între barieră mare voi și partener. Încearcă să ai cât mai multă răbdare și să nu faci din relația cu partenerul tău sau competiție.

Leu  – nativii în Leu vor avea parte de armonie în anul care vine. Compatibilitatea cu partenerul va fi extrem de vizibilă în această activitate. Relațiile maritale vor fi stabile și te vei folosi de asta pentru a-ți întări relația.

Prieteniile pe care le-ai format în facultate sunt confirmate și există o șansă bună să se transforme în ceva mai mult decât prietenii. Până la sfârşitul anului, mediul de acasă va fi extraordinar, cuplurile vor trăi în armonie.

Fecioară  – mediu de acasă cva fi cordial, făcând loc unei înfloriri romantice. Te sfătuim să nu iei decizii pripite pentru că există șansa unor neînțelegeri, lipsă de comunicare și decepții.

Persoanele căsătorite vor întregi relația printr-un beneficiu financiar. Din moment ce tu și partenerul nu avea probleme financiare, nu veți avea altceva de făcut decât să mergeți la întâlniri și în vacanțe.

Balanța  – prieteniile care au rezistat foarte mult timp se pot transforma într-o relație romantică și pentru Balante. Persoanele care sunt deja căsătorite pot trece printr-o perioadă mai dificilă, mai ales dacă nu acordă foarte mare grijă.

Ești sfătuit să te abții de la jocurile de aruncat vină și să nu ai o abordare dură către partenerul tău pentru asta poate cauza probleme grave.

Scorpion – nu este plin de restricții în ceea ce privește relația cu partenerul. Este așteptată și o separare, dar relațiile care au o legătură extrem de puternică vor rezista.

Nativii singuri se vor arunca în relații în următoarele durate, fără să se gândească prea mult. Există șanse să te asociezi cu mai mulți parteneri, dar nu te sfătuim să faci asta.

 Săgetător – noul an este perfect pentru romantismul pe termen lung. Acasă vei avea parte de cea mai mare fericire, dar, către jumătatea anului, există șanse ca lucrurile să denatureze puțin.

Argumentele nesfârșite și remarcile caustice pot afecta relația și este indicat că ai o abordare sensibilă în această situație. Nativii care sunt căsătoriți nu vor avea destiul timp de oferit partenerului, dar dragostea va fi atât de puternică asta nu va conta.

Capricorn – noul an va fi unul extrem de spiritual pentru Capricorni, ceea ce poate face să se simtă mai puțin interesați de romantism. La mijlocul anului poţi avea parte de probleme în relaţie, mai ales că există şanse foarte mari de călătorie şi descoperire de sine.

Ambiția și eforturile tale se vor concentra în cea mai mare parte către partea profesională și financiară, lăsând foarte puțin timp romantismului.

Vărsător – noul an va fi unul extrem de bun pentru o relație nouă în cazul Vărsătorilor. În cazul în care sunteți căsătoria, veți avea parte de o relație stabilă, dar conexiunea sintre parteneri nu se va solidifica foarte tare.

Încercați să fiți solidari cu partenerul vostru și să nu vă gândiți doar la ce vreți voi.

Peşti  – o viaţă personală cu probleme poate cauza discuţii şi în viaţa de cuplu. Te poţi găsi într-o stare emoţională ciudată, mai ales că vă veţi concentra foarte tare pe partea profesională.

Ceea ce trebuie să faceți este să vă analizați foarte mult și să vă stabiliți prioritățile, în acest fel, poate că vă veți da seama o relație vă poate face mai mult bine sau mai mult rău.

Sursa:  Dot.Ro
Categorii