Bauturi

Apa cu usturoi conform rețetei bunicii care te pune pe picioare. Indicat în multe afecțiuni

 

 

Apa cu usturoi conform rețetei bunicii care te pune pe picioare. Indicat în multe afecțiuni

 

 

Apa cu usturoi conform rețetei bunicii care te pune  pe picioare. Indicat în multe afecțiuni

 

Ingrediente:

• 2-3 catei de usturoi

• 3 felii de lamaie proaspata

• 3-4 picături de ulei de măsline

• 1 cană apă caldă

 

Mod de preparare:

• Curățați cățeii de usturoi și tăiați-i în bucăți mici.

• Așezați usturoiul tocat într-un recipient adecvat. Adăugați câteva felii de lămâie și 3-4 picături de ulei de măsline.

• Lăsați-l să fiarbă timp de 15 minute și apoi se poate consuma.

Consumul de apă cu usturoi în mod regulat reduce riscul de boli de inimă, atac de cord și accident vascular cerebral. Apa cu usturoi ajută la subțierea sângelui, prevenind formarea cheagurilor de sânge. Usturoiul ajută la scăderea tensiunii arteriale și la normalizarea nivelului de colesterol.

Beneficiile pentru sănătate ale consumului zilnic de apă cu usturoi includ, de asemenea: rezistență crescută la infecții, dureri articulare reduse și îmbunătățirea sănătății ficatului și a rinichilor.Deoarece preparatul  de usturoi are un efect suficient de puternic asupra organismului, nu se recomandă să  beți în fiecare zi. Consumul unui pahar din acest preparat de 2 ori pe săptămână este de obicei suficient pentru a profita din plin de puterea sa de vindecare.

Cel mai bine este să beți apă de usturoi dimineața cu 30 de minute înainte de micul dejun. Dacă luați în prezent diluanți de sânge sau medicamente pentru scăderea tensiunii arteriale, nu beți apă de usturoi fără sfatul medicului dumneavoastră, deoarece scade tensiunea arterială și subțiază sângele.

Consumul de apă cu usturoi este, de asemenea, o  dietă eficientă la domiciliu, care poate elimina rapid depunerile de grăsime din zona burții. Stimulează metabolismul, ajută la arderea mai rapidă a caloriilor, suprimă pofta de mâncare.

 

Sursa
Categorii