Sfaturi utile

Aparatul care arde cancerul la o Clinica privata din Bucuresti!!! Fara interventii chirurgicale sau iradiere, tratamentul cu ultrasunete distruge tesutul canceros prin supraîncalzire

 

 

 

 

Fara interventii chirurgicale sau iradiere, tratamentul cu ultrasunete focalizate de intensitate înalta (HIFU) distruge tesutul canceros prin supraîncalzire. Terapia poate fi efectuata doar contra- cost, la o clinica privata din Capitala.

Primul echipament generator de ultrasunete din România a costat 1,2 milio ane de dolari si a fost achizitionat din China, acolo unde acest tratament este folosit pe scara larga. “Ultrasunetele distrug celulele tumorale prin incalzire (ardere) directionata, fara a afecta organele si tesuturile din jur. Nu exista efecte secundare”, explica dr. Nicolae Verga, directorul Centrului Medical Bio Terra Med.

Pentru interventie, pacientul e anesteziat total, nu are nevoie de transfuzii sau de recuperare postoperatorie. Metoda HIFU poate fi folosita si în asociere cu alte tratamente medicale. “Se utilizeaza pentru cancer la ficat, rinichi, oase, sân, pancreas, pentru tesuturi moi si alte tumori solide, cu exceptia celor din maduva spinarii, plamâni, stomac si intestine. HIFU este indicat si pentru tumori benigne la uter sau la sân”, sustine dr. Verga.

Pretul tratamentelor HIFU se stabileste în functie de tipul si dimensiunea tumorii si porneste de la 1.200 de euro pentru “arderea” unei formatiuni benigne cu diametrul de patru centimetri. În cazul celor maligne, costul începe de la 1.500 de euro, pentru aceeasi dimensiune.

Deocamdata, centrul medical nu are un parteneriat cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, astfel ca *pretul tratamentului este suportat integral de catre pacient. *

Programarea se face telefonic

Pentru a fi tratati cu metoda HIFU, primul lucru pe care trebuie sa îl faceti este sa sunati pentru o programare la:

  • 021/344.00.40
  •  021/344.00.39.
E-mail: [email protected]
Telefoane: +4.021.344.00.39 ; +4.021.344.00.40
Fax: +4.021.344.00.29
Program: Luni – Vineri 09.00 – 20.00
Adresa:
Strada Pelinului, nr. 22, sector 3
Bucuresti
Metrou Statia Mihai Bravu
RATB Statia Penes Curcanul. Linii autobuz:124,223,634

La telefon vi se comunica ce documente trebuie sa aveti pregatite pentru consultatia medicala si, în functie de caz, vi se vor face altele, la centrul nostru. Dupa consultatie, fiecare caz medical este analizat într-o comisie si, în maximum trei zile, primiti un raspuns daca puteti fi tratat cu metoda HIFU”, explica dr. Nicolae Verga, directorul medical al centrului.

Da mai departe, poate cineva are mare nevoie de aceasta informatie !

 

Sursa: Totpal’s 
Categorii