Inedit

Apropie palmele si uita-te daca aceste doua linii se aliniaza. Descopera ce spune despre tine “vietii”

 

 

 

 

Cititul in palma este o arta straveche, de mii de ani si exista un motiv bun pentru care a rezistat atat de mult timp.

Linia subtire e cunoscuta ca linia casatoriei si poti afla ce iti rezerva viitorul in aceasta privinta fara sa mergi la un ghicitor. Pur si simplu, apropie-ti palmele ca in imaginea de mai sus.

Daca liniile sunt la aceeasi inaltime, inseamna ca esti o persoana calma, calda si sufletista. Esti stabil emotional si nu iti place sa fii in prezenta oamenilor galagiosi sau care emana o energie negativa. O sa te casatoresti cu cineva care va fi pe placul prietenilor sau familiei.

Loading...

Daca linia din dreapta e mai sus, inseamna ca esti o persoana mai intelepta decat ar trebui, pentru varsta ta si esti atrasa de persoanele mai in varsta. Nu iti pasa de „gura lumii” si esti o persoana cu picioarele pe pamant. AI 70% sanse sa te casatoresti cu cineva mai in varsta.

Daca linia din stanga este mai inalta, semnifica faptul ca esti o persoana puternica, careia ii place sa ia taurul de coarne. Iti doresti o dragoste foarte profunda si atragi persoanele care arata foarte bine. Ai sanse mari sa te casatoresti cu cineva mai tanar sau cu un strain.

 

Sursa: palo.ro
Categorii