Preparate din Peste

Atunci când se mănâncă pește, această rețetă e delicioasă – Macrou cu lămâie în sos de roșii la cuptor

 

 

 

 

Salvează această rețetă! Atunci când se mănâncă pește, e delicioasă – Macrou cu lămâie în sos de roșii la cuptor:

Macroul e plin de vitamine! Secretul e aici, pas cu pas – Salvează această rețetă pentru când se mănâncă pește, e delicioasă – Macrou cu lămâie în sos de roșii la cuptor

Salvează rețeta asta pentru zilele în care e dezlegare la pește! Macrou cu lămâie în sos de roșii la cuptor- gustos, sănătos și ușor de preparat!

Loading...

 

Ingrediente:

4 bucati peste macrou,

4 linguri ulei,

1 bucata lamaie,

4 bucati rosii (pulpa pasata),

piper si sare dupa gust,

150 ml apa,

1 lingurita amidon,

2-3 fire patrunjel,

1 bucata ceapa rosie.

 

 Mod de preparare?

Pestele se spala, se curata de intestine si se portioneaza in bucati potrivite. Lamaia se taie felii subtiri si se introduce in fiecare bucata de peste.Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei timp de 2-3 minute.
Adaugam pulpa de rosii si se continua fierberea maxim 10 minute.

Sosul obtinut se amesteca cu amidonul dizolvat in apa.Adaugam sare, piper dupa gust apoi il turnam intr-o tava.
Asezam bucatile de peste in sos si introducem tava in cuptorul preincalzit ( la 160C ) pentru 25-30 min.

Se presara cu patrunjel maruntit si se serveste.

 

Poftă bună!

 

Sursa:Radio Cool




Categorii