Sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou

Au lasat o cioara inghetata sa intre in casa pentru a manca, insa cioara in loc sa se serveasca cu un fursec a furat …

 

 

 

 

Cioanele au fost întotdeauna considerate inteligente și îndrăznețe. Aceste păsări diferă foarte mult în inteligența lor. Nu e de mirare că devin adesea eroi de desene animate și basme. Această poveste despre cioară vă va uimi pur și simplu! Uită-te la ce sa întâmplat pe pervazul acestei școli.

Cioara a zburat la fereastră și a mers pe pervazul ferestrei, privind pentru ceea ce se întâmpla înăuntru. Femeia a observat un barbar curios. Puțin mai târziu, profesorul sa dus la fereastră și a decis să hrănească pasărea congelată cu pâine.

Cioara era foame și mâncată cu plăcere, iar femeia a decis să o lase în studiu să se încălzească. La început ea a fost învinsă de îndoieli, dar bunătatea a câștigat. Cum a fost în zadar! Fata ar putea să știe că o cioară concepută! Nu-ți vei crede ochii că ai vrut cu adevărat un hoț viclean!

Mă întreb de ce are nevoie de acest element? Luați notă de faptul că este mai bine să eliminați obiecte strălucitoare de la cuibul departe! Videoclipul cu un negru viclean a devenit foarte rapid online. Râdeți la acest film amuzant!

Spune-le prietenilor tăi, își va ridica spiritele!

 

 

 Sursă: startgame.su

Sursă  
Categorii