Horoscop

Au un noroc foarte mare la bani aceste 5 zodii săptămâna viitoare!

 

 

 

 

Norocul la banii nu cade din cer, el se face prin muncă și efort. Următoarea săptămână înseamnă puțin mai mult noroc decât cel obișnuit. E posibil ca următoarele zodii ce vi le vom prezenta să de-a peste mai mult noroc decât credeau că vor avea.

 

Vacanțele mai scumpe, o casă mai mare, o excursie în familie, achiziții noi pe care nu credeați că vi le permiteți, acestea sunt doar câteva dorințe care se vor îndeplini cu ajutorul banilor obținuți săptămâna viitoare. Norocul e aproape de voi, aveți grijă cum îl folosiți!

Săgetător:

Visele tale se bazează pe un succes enorm, te tentează ideea unei afaceri mari, de succes. Vei câștiga mulți bani și e posibil să pleci în călătorii pentru a-ți extinde zona de confort, pentru a cunoaște oamenii noi, pentru a-ți face mai mulți prieteni. Ai învățat secretul banilor, ai învățat să economisești mai mult și să-i investești în ce e mai bine pentru tine. Nu vor mai fi o problemă bani și știm cu toții că ei sunt cea mai mare problemă a omenirii.

Capricorn:

Va urma o săptămână productivă și în ciuda timpului ce-l oferi serviciului îți faci timp și pentru familie, prieteni și timp pentru a cheltui banii ce cu multă munca i-ai obținut. Într-un sfârșit îți permiți ceea la ce ai visa mereu. Vei întâmpina câteva probleme cu stresul, oboseala dar asta e prețul ce trebuie să-l plătești pentru averea ce o vei avea cât de curând. Posibilitatea de a pleca în vacanța mult meritată împreună cu familia e foarte mare având în vedere că ți-o vei permite.

Vărsător:

Mereu băgat cu capul în muncă, mereu stresat, niciodată nu ai avut timp pentru a te odihni și tot nu ai avut banii suficienți pentru a-ți face dorințele să se îndeplinească. Cheltuieli mari, venit puțin, multe datorii, nu crezi că e suficient? Astăzi s-a prezis din astre că norocul pe plan financiar e aproape de tine.

Îți vei economisi bani pentru a-ți extinde o afacere și te vei îmbogății în următoare săptămâna. Dar nu se oprește aici, nu numai săptămâna asta te vei alege cu bani suficienți, ci o perioadă lungă de acum încolo. Îți plătești toate datoriile și faci cu restul banilor ce ai vrut mereu să faci.

Rac:

Tu vei simți la propriu gustul banilor, ai o capacitate minunată de a extinde din puțin, faci bani cât ai clipi fără mult efort. Cheltuiești mult dar faci pe atât de mulți bani. Luxul la care te-ai învățat va continua. Ai o minte strălucită și ideile pe care le ai în cap te duc foarte departe.

La tine se poate spune de-a dreptul că aștepți să cadă bani din cer și într-adevăr cad. Norocul tău ar trebui să-l modelezi spre binele tău deoarece mulți și-ar dori câtuși de puțin ceea ce ai tu dar nu au parte. Nu abuza de toată puterea ce o ai, lasă și pe mâine deoarece atât de repede pe cât ai primit, pe atât de repede ți se poate lua înapoi.

Balanță:

Ești echilibrată în mare parte din zi, dar de ceva timp te tulbură ceva, iar acel ceva este lipsa banilor, prea multe datorii neplătite, prea multe cheltuieli, stresul te dărâmă. În următoarea săptămâna ceva se schimbă, soarele vine și pe strada ta.

E posibil să-ți iei un job nou, un job unde și se vede cu adevărat munca, un job care îți apreciază munca. Îți plătești datoriile, faci față cheltuielilor și chiar mai mult, îți cumperi lucruri mai scumpe, faci ceva util cu banii, mai ales că ești o persoană foarte economă, o persoană ce crede că absolut fiecare bănuț e important și ai mare dreptate. Chiar fiecare ban e important.

 

Sursa
Categorii