Remedii naturiste

Băutura care te scapă de 10 kilograme într-o lună! Ai nevoie de două ingrediente

 

 

Băutura care te scapă de 10 kilograme într-o lună! Ai nevoie de două ingrediente

 

 

Te întrebi cum să slăbești 10 kilograme în 30 de zile? Ei bine, ai putea încerca și tu un truc simplu, eficient și ieftin, care te va scăpa de kilogramele nedorite. Iată cum poți ajunge la greutatea la care visezi. Nu trebuie să te înfometezi. Vei putea avea o alimnetație sănătoasă și echilibrată, fără a fi nevoită să scazi dramatic numărul caloriilor consumate. Iată, așadar, cum poți să ajungi la silueta pe care o visezi.

Cum să slăbești 10 kilograme în 30 de zile

Orice femeie își dorește să arate bine și să scape de kilogramele în plus. Și, pentru a ajunge la greutatea dorită, recurg la diferite mijloace de a scăpa de kilogramele nedorite. Însă, de multe ori, acele metode nu sunt unele ideale și riscă să se îmbolnăvească. Ori să se îngrașe după aceea și chiar mai mult. Așadar, trebuie să fim foarte atenți la modul în care alegem să slăbim.

Pentru a scăpa într-un mod rapid și sănătos de kilogramele în plus, ai putea consuma o băutură pe bază de lămâine. În plus, această băutură are rolul de a-ți oferi energie pentru întreaga zi, de a elimina paraziții și bacteriile și de a detaxifia organismul. Întregul corp va fi curățat de această băutură pe bază de lămâie.

Loading...

Pentru a prepara băutura, ai nevoie de doi litri de apă și cinci lămâi. În apă se vor adăuga cele cinci lămâi. Se vor spăla bine înainte. Se vor tăia pe jumătate, fără a îndepărta coaja. Se pun la fiert și după ce dă în clocot amestecul, se stinge aragazul. Apoi se acoperă vasul. Se lasă la infuzat până se va răci. Acel lichid se va păstra la frigider.

În fiecare dimineață, timp de 30 de zile, se va consuma o jumătate de litru din acest amestec. Timp de două ore după aceea nu se va mai consuma nimic. În rest, poți mânca ceea ce îți dorești, dar cu moderație. Iar alimentația ta trebuie să fie una sănătoasă.

 

 Sursa
Categorii