Remedii naturiste

Bea acest decoct de trei ori pe zi – vei uita de vârfurile de tensiune. Sfaturi valoroase pentru sănătatea inimii și a vaselor de sânge

 

 

Bea acest decoct de trei ori pe zi – vei uita de vârfurile de tensiune. Sfaturi valoroase pentru sănătatea inimii și a vaselor de sânge

 

Astăzi avem sfaturi valoroase pentru sănătatea inimii și a vaselor de sânge.

Vă vom spune cum să ameliorați simptomele hipertensiunii arteriale. Aceste rețete simple completează tratamentul și, în stadiile incipiente ale bolii, îl pot înlocui chiar.

Feniculul – o cameră de urgență verde pentru pacienții hipertensivi

Iată ce trebuie să știți despre proprietățile vindecătoare ale feniculului:

1. Feniculul este bogat in vitaminele B, A si C, potasiu, fier, fosfor, uleiuri esentiale. Aceste substanțe au un efect pozitiv asupra inimii, vaselor de sânge și sistemului nervos. Ele calmează, relaxează mușchii, dilată vasele și normalizează alimentarea cu sânge a întregului corp.

2. Toate organele, inclusiv creierul, sunt mai bine oxigenate. Munca lor se îmbunătățește și, ca urmare, tensiunea arterială scade.

3. Pe baza de marar se face Anetina antiseptica care dilata vasele coronare.

Deja după 1-1,5 luni de consum regulat de remedii naturale pe bază de mărar, simptomele hipertensiunii arteriale scad clar. Uneori, un efect tangibil apare după 3-4 săptămâni – totul depinde de starea corpului. Veți uita de astfel de sentimente neplăcute precum:

    • pete întunecate în fața ochilor
    • vârfuri de presiune
    • nervozitate, somnolență și iritabilitate constantă
  • umflarea feței
  • dureri de cap
  • tremur și transpirație
  • oboseala cronica

 

Produse naturale pe bază de fenicul

 

Decoctul de semințe de fenicul

1. Înmuiați 2 linguri de semințe proaspete sau 1 lingură de semințe uscate de fenicul în 500 ml apă clocotită. Acoperiți și țineți acoperit timp de 30 de minute.

2. Bea 1/4 cană de trei ori pe zi înainte de mese.

Ceai de mărar

Această băutură normalizează tensiunea arterială și curăță plăcile de colesterol. Acest lucru va afecta tonusul feței și va reduce umflarea. În plus, această băutură este o modalitate excelentă de a pierde în greutate.

1. 3 lingurite de seminte se toarna un pahar cu apa clocotita. Lăsați timp de 10 minute.

2. Bea o jumătate de cană de ceai cald dimineața pe stomacul gol.

Un decoct de tulpini și crenguțe de mărar

1. Luați câteva tulpini din întreaga plantă și amestecați sau treceți printr-o mașină de tocat carne. Se toarnă 500 ml apă clocotită. Se înmoaie timp de 20 de minute, apoi se strecoară prin tifon sau o sită. Puteți adăuga o linguriță de miere în bulionul răcit.

2. Împărțiți decoctul în 5 părți și beți înainte de masă în fiecare zi timp de o săptămână. Apoi faceți o pauză de 4 zile, după care repetați tratamentul.

Contraindicatii

 

Medicii nu recomandă preparatele pe bază de fenicul persoanelor cu tensiune arterială scăzută, femeilor în timpul menstruației, persoanelor cu intoleranță individuală la fenicul.

Mănâncă mai mult mărar, bea ceai parfumat și decoct și nu va trebui niciodată să iei medicamente. Păstrează-ți inima sănătoasă și nervii prețioși.

 

 Sursa
Categorii