Horoscop

Buchetul de mireasă perfect se alege în funcție de zodie! Ție care ți se potrivește?

 

 

 

 

Buchet mireasă zodie – Zodiile le spun doamnelor nu doar când este momentul potrivit pentru a face pasul către căsătorie, dar și ce rochie trebuie să poartă la nuntă și ce buchet de mireasă trebuie să-și aleagă…

Buchet mireasă zodie – Magnolie pentru Berbec

Specialiștii spun că magnoliile, unele dintre cele mai gingașe flori se potrivesc doamnelor din zodiac Berbec, în timp ce tăuroaicelor li se recomandă buchete de mireasă care să conțină flori, frunze și rămurele.

În ceea ce le privește pe femeile din zodiac Gemeni, cele mai potrivite flori pentru buchetul lor de mireasă sunt narcisele, întrucât simbolizează reinventarea și vitalitatatea, fiind considerate totodată un simbol al fericirii.

Loading...

Din buchetul unei femei Rac nu trebuie să lipsească florile de hibiscus, iar cea din Leu va străluci cu un buchet de mireasă din cale.

Buchet mireasă zodie – Bujori pentru Fecioare

Ideali pentru femeile din zodiac Fecioarei sunt bujorii, iar Balanța, pentru că este pretențioasă, dar și fermecătoare poate opta pentru un buchet din maci.

Cala mov este asociată cu puritatea femeii din Scorpion, iar unei mirese din zodiac Săgetătorului I se va potrivit întotdeauna un buchet din gălbenele sau floarea-soarelui.

Lalelele sunt perfecte pentru miresele din zodiac Capricorn, doamnele din Vărsător trebuie să se îndrepte către iris. Cu un buchet de trandafiri, miresele din zodiac Pești vor fi la înălțime.

 

Sursa: Secretele
Categorii