Sfaturi utile

Bucură-te de viață, de ceea ce ai și nu te plânge de ceea ce îți lipsește!

 

 

 

 

De-a lungul timpului am învățat să mă bucur de orice lucru mărunt, să prețuiesc persoanele dragi pe care le am lângă mine, căci nu vom știi cât vor mai fi în preajma noastră! Nu trebuie să ratăm momentele mici ale vieții în așteptarea altora mărețe, căci s-ar putea să nu apară niciodată. Chiar și în cazul unor probleme care intervin pe parcursul vieții, fie ele mici sau mari, indiferent de natura lor, nu ar trebui să le punem la suflet sau chiar să considerăm că e sfârșitul lumii.

Așadar, de fiecare dată când ești la pământ și crezi că viața te-a învins, amintește-ți că sunt persoane care mai au zile sau chiar ore de trăit și reușesc să treacă peste aceste momente dificile cu multă putere și voință.

Mai devreme sau mai târziu totul are un sfârsit. Când ploaia înceteaza, apare soarele; când noaptea pleaca, vine ziua. La fel si greutatile tale vor pleca, timpul va trece, iar tu nici nu îti vei mai aminti de ele. Tine minte: tot ce se întâmpla în viata aceasta mai devreme sau mai târziu se sfârseste. Nu trebuie sa te stresezi din cauza problemelor temporare!

Loading...

Tine minte: fiecare zi e o sansa sa iei totul de la zero, sa repari greselile si sa mergi mai departe. Fii recunoscator pentru ceea ce ai, pentru aceasta zi si pentru viitorul tau luminos. Fii fericit!

Viața e prețioasă. Viața e fragilă. În clipa asta ești, în clipa următoare te-ai dus. Fiecare clipă trebuie stoarsă de tot ce se poate da, fiindcă nu știi niciodată când va cădea cortina (Jeremy Schwartz).

 

Sursă
Categorii