Retete de Mancaruri

Bunica a împărtășit rețeta: Aceste rulouri cu carne de pui sunt de o sută de ori mai gustoase decât în ​​restaurant. Super suculent și foarte delicios

 

 

Bunica a împărtășit rețeta: Aceste rulouri cu carne de pui sunt de o sută de ori mai gustoase decât în ​​restaurant. Super suculent și foarte delicios

 

Ingrediente:

  • 3 bucăți de piept de pui
  • 1/2 lingurita de sare
  • 180 g brânză topită
  • 1 lingurita marar uscat
  • 2 oua
  • 4 linguri de faina

Mod de preparare:

Pentru a începe cu această rețetă, trebuie doar să pregătiți toate ingredientele și apoi puteți începe să pregătiți mâncarea imediat. Avem pieptul de pui pe care trebuie sa-l spălați bine sub jet de apă. Apoi luați un cuțit ascuțit și tăiați pieptul de pui pe lungime în 2 părți.

pui condimentat

Asezonați puiul

Pentru ca carnea să aibă gustul potrivit, cu siguranță  trebuie să freci bine cu sare și condimentele tale preferate. Dacă nu știți ce fel, puteți folosi, de exemplu, condimente pentru grătar, ardei dulce măcinat sau, de exemplu, condimente pentru pui. Se ia apoi un bol, se pune in el branza topita, mararul uscat si se amesteca totul bine, astfel incat ingredientele sa fie bine combinate.

pui feliat

Umpleți rulourile de carne cu amestecul

Acum puteți umple puiul cu amestecul pe care l-ați amestecat în bol. Pur și simplu puneți o parte din amestec pe fiecare felie. Rulați apoi puiul astfel încât fiecare bucată să formeze un rulou. La final, tăiați ruloul în jumătate pentru a face 2 rulouri mici. Apoi ia un alt castron și bate 2 ouă în el.

rulouri de prăjit

Înfășurați rulourile și prăjiți

De îndată ce ați bătut ouăle, puneți-le într-o farfurie adâncă și apoi începeți să înfășurați rulourile. Luați întotdeauna 1 rulou și scufundați-l în ou bătut. Apoi rulați în făină. Când ați înfășurat toate rulourile în acest fel, luați o tigaie , turnați suficient ulei vegetal în ea și încălziți-o. Când uleiul este suficient de cald, puneți rulourile în tigaie și prăjiți-le treptat până devin aurii pe ambele părți.

 

Pofta buna!

 

 Sursa
Categorii