Inedit

Bunicii sunt acele persoane care ne-au făcut viața mai frumoasă, ne-au iubit și ne vor iubi necondiționat. Cum sunt zodiile ca bunici? Trăsături pentru fiecare semn zodiacal

 

 

Bunicii sunt acele persoane care ne-au făcut viața mai frumoasă, ne-au iubit și ne vor iubi necondiționat. Cum sunt zodiile ca bunici? Trăsături pentru fiecare semn zodiacal

 

Bunicii sunt acele persoane care ne-au făcut viața mai frumoasă, ne-au iubit și ne vor iubi necondiționat. De ce? Pentru că își vor dori mereu ce este mai bun, pentru nepoții lor. Nepoții sunt darul lui Dumnezeu, pentru ei!

Nepoții înseamnă mai mult decât ai crede, pentru bunici, de aceea trebuie să îi apreciem mai mult.

În aceste fraze, ai putut înțelege ce reprezintă un nepot, pentru bunica sa. Acum să aflăm de ce este atât de important ca nepoții să stea aproape de bunici.

– Bunicii au grijă de nepoți, atunci când părinții sunt prea ocupați să le ofere atenția de care au nevoie.

– Amintirile alături de bunici dăinuiesc veșnis.

– În cazul în care părinții divorțează, bunicii sunt cei care unesc relația dintre părinți.

– Le transmit valori morale.

– Mențin legătura dintre generații

– Ajută la educarea copilului

Deci, după cum puteți observa, părinții și bunicii au roluri diferite în creșterea copiilor, așa că aceștia din urmă nu ar trebui privați de niciuna dintre aceste două forme de iubire.

Ce spui, tu ce le datorezi bunicilor?

Nu este un secret că împărtăşim caracteristici cu zodiile noastre sau cu ascendentul nostru şi cu atât mai mult, aceste trăsături se adâncesc cu vârsta, ceea ce poate fi un lucru bun sau nu. Un lucru este sigur, oricine se va strădui să fie cel mai bun bunic sau cea mai bună bunică pentru proprii nepoţi, indiferent ce scrie în stele. Dacă ai curiozitatea, vezi ce fel de bunic vei fi în funcţie de semnul tău:

Cum sunt zodiile ca bunici

Berbec

Acest bunic încă mai are ceva energie și ar putea fi foarte activ pentru o persoană în vârstă. Sunt întotdeauna ocupați cu golful, cumpărăturile sau poate chiar călătoresc în anii lor de pensie. Ei pot fi un căutători de distracție și își vor răsfăţa nepoții cu activităţi precum mersul la cinema sau într-un parc de distracții mai mult decât cu bani sau cadouri. Le place să-și distreze nepoții și atunci când nepoții lor sunt mult mai tineri, este posibil să ofere o mulțime de sfaturi prin telefon sau vizite scurte. Aceşti bunici pot fi pretenţioşi și foarte direcţi când au de spus ceva. Unii bunici Berbec pot deveni activi şi să ‚dispară’ câteodată de acasă. Odată ce copiii lor sunt plecaţi de acasă, ei văd o ca libertatea de a-și trăi propria viață.

Taur

Acesta este un bunic căruia probabil i-a fost greu să-și lase copilul să plece de acasă, dar atunci când a făcut acest lucru a putut învăța cum să se detașeze puțin. Deci, probabil că vor respecta filozofia copiilor lor cu privire la creșterea copilului și le vor oferi spațiu. Sunt bunicii ocrotitori și grijulii. Ei sunt bunicii care au întotdeauna acel sfat pe care îl repetă mereu. S-ar putea să le placă să gătească și este sigur că își va răsfăța nepoții. Dar să știți că un bunic Taur care nu a învățat cum să renunțe poate fi critic în legătură cu alegerile copiilor și nepoților și ar putea încerca să intervină în calitate de părinte surogat.

Gemeni

Acesta este unul dintre acei bunici nebuni, iubitori de distracție. Ei spun că cel mai îndrăzneț lucru, poate fi ciudat și, în ciuda bătrâneții lor, are suficientă energie pentru a ține pasul cu nepoții săi. Un bunic Gemeni cu adevărat implicat le spune întotdeauna nepoților lor povești și vrea să fie la curent educația și cariera lor. Dar un bunic Gemeni poate deveni îndepărtat de linia principală de comunicare a acestora: apelurile telefonice și cardurile de vacanță.

Rac

Acesta este super bunicul sau bunica care este foarte grijuliu/e, îi place să joace rolul de îngrijitor chiar dacă nu este nevoie, este probabil să facă mâncare minunată, răsfaţă copiii și ar putea fi foarte priceput cu lucruri precum tricotatul. Aceşti bunici încurajează creativitatea. Aceștia pot proteja prea mult copiii și nepoții lor și ar putea fi paranoici și să-și depășească limitele. Acesta ar putea fi un bunic care îi roagă pe copii să nu lase un nepot să facă ceva sau să meargă undeva. S-ar putea să le insufle neintenționat nepoților lor și nu ar putea avea niciodată încredere într-un ginere sau noră. Dar acesta este un bunic care are o intuiție deosebită și care își ghidează copiii și nepoții.

Leu

Acesta este un bunic foarte generos care își lasă doar membrii de familie cei mai apropiați, cel mai probabil copii și nepoți, în testamentul lor. S-ar putea simți chiar rău dacă nepoții lor pleacă dintr-o vizită fără bani sau cadou. Acest bunic are multă mândrie pentru familia sa și cu siguranță își folosește TOATE drepturile de laudă! Când nepoții lor sunt mici, le place să le hrănească imaginația și creativitatea. Bunicul Leu este mereu dispus să se joace. Dar acest bunic poate fi șef, este cel care se plânge și face furori atunci când familia iese la cină, este ușor iritabil și ar putea să se implice în bârfele familiei.

Fecioară

Acest bunic este un amestec total. Pe de o parte, sunt grijulii, de ajutor, sunt întotdeauna acolo pentru a schimba scutecele sau pentru a face cumpărături, dar, pe de altă parte, sunt mai îngrijorători, pot fi foarte critici și intervin mereu și probabil că vor fi critici cu nora sau ginerele. Este probabil ca acest bunic să sune și să viziteze des, dacă nu chiar în fiecare zi. Dar acesta este și bunicul care știe întotdeauna un remediu la domiciliu, scoate familia din necazuri și, în ciuda tuturor criticilor, părinții lor sunt acolo pentru nepoți.

Balanță

Acesta este bunicul care se ocupă de răsfățarea nepoților. Ei vin cu daruri și mâncare și ar putea chiar să-și ia nepoții în vacanță dacă au resursele și timpul. De asemenea, aceștia au probabil o poreclă precum Na-Na sau Pa-Pa. Când se rezumă cu adevărat la acest lucru, mulți bunici Balanță au scopul de a transmite mai degrabă cunoștințe sau abilități decât bani sau bunuri (acest lucru nu înseamnă că nu ar oferi bani sau obiecte de valoare). De exemplu, ar putea să-i ofere nepotului o vioară și, de asemenea, să-l învețe cum să cânte sau la o scară mai mare să-i învețe cum să pescuiască și apoi să lase în urmă un magazin de aprovizionare pentru pescuit. Dar bunicul Balanță poate juca uneori rolul ‚favoritului’ şi  în ciuda naturii lor corecte, poate merge împotriva dorințelor părinților, cum ar fi să le ofere nepoţilor bomboane atunci când nu au voie.

Scorpion

Acesta este bunicul care ar putea fi în continuare capul familiei și oferă sfaturi și resurse, dar controlează și generația părintească. Ei joacă un rol activ și ar putea chiar să trăiască cu copiii și nepoții lor. Sunt plini de compasiune și generozitate. Dar acesta este un bunic care ar putea să depășească limitele și care ar putea avea anumite așteptări pentru familia sa. Ai grijă la temperamentul Scorpionului și la râvna lui!

Săgetător

Acesta este un bunic care ar putea fi reticent în a se implica foarte mult în viața nepoților lor. Este posibil să fie o bunică sau un bunic care preferă ca nepoţii să i se adreseze pe nume. Când vin în vizită, le place să-și delecteze familia cu o cină în oraş și să vină cu cadouri scumpe, dar este genul care vizitează doar o dată sau de două ori pe an. Bunicii Săgetător mai implicaţi sunt cei care spun povești sălbatice și iubesc să exagereze, încurajează latura competitivă şi distractivă a nepoţilor şi ştiu să facă toată familia să râdă.

Capricorn

Capricornul este un bunic foarte formal căruia îi este greu să se raporteze la generația mai tânără. Își iubeşte familia, dar pot fi severi. De fapt, au un echilibru bun între îngrijirea unui nepot, dar nu se implică excesiv în treburile părinților. Aceștia dau sfaturi atunci când li se solicită acest lucru și ar putea impune cu adevărat organizarea, respectul și manierele asupra nepoților. Dar acesta poate fi un bunic manipulator, judecător și lipsit de atingere.

Vărsător

Este probabil ca acest nativ să fie un bunic foarte rece, îndepărtat. Își verifică viața nepoților în fiecare an sau cam așa ceva și, de obicei, printr-un apel telefonic. S-ar putea să nu fie cei mai buni la sfaturi și îndrumări. O bunică sau un bunic Vărsător mai implicat are şi aşa o aură rece. Pot fi puțin imprevizibili cu ceea ce vor spune sau cu ce înțelepciune urmează să vă împărtășească. Au o parte amuzantă pentru o persoană în vârstă și ar putea fi chiar genul care ar cumpăra copiilor un Xbox de Crăciun sau de a-i lua la jocuri de noroc când sunt mari. Sunt orientaţi către experiențe de viață și pot încuraja o ușoară rebeliune în nepoţii lor.

Pești

Acesta este un bunic foarte grijuliu, intuitiv și chiar înțelept. Bunicii Peşti au unele ciudățenii și ar putea fi acea bunică care care se ocupă de remedii casnice și chiar de medicină spirituală sau bunicul care are un truc ciudat pentru a prinde un pește mare. Sunt bătrânii înţelepţi care transmit moștenirea de trucuri și sfaturi familiei lor. Dar acest bunic știe să manipuleze și face multe lucruri în culise. Bunicul Pești poate avea, de asemenea, ciudățenii la bătrânețe și este regele / regina jocului vinovăției.

 

Sursa

 Sursă
Categorii