Inedit

Când o femeie este iubită așa cum merită, va înflori. Când o femeie este iubită din inimă, va fi inspirată să facă măreții…

 

 

 

 

Poate că sună a clișeu, pentru unii dintre voi, dar este adevărul.

Iubește o femeie așa cum trebuie, iar ea va străluci mai stare decât cea mai mare stea.

Când o femeie este iubită așa cum merită, va înflori. Nu este ca și cum nu ar putea înflori singură, nu mă înțelege greșit. Înseamnă doar că, atunci când o femeie simte acea iubire necondiționată, din partea persoanei iubite, va deveni o persoană cu totul nouă. Pereții ei se vor dărâma, va găsi curajul îngropat adânc în interiorul ei și va lăsa soarele să strălucească asupra ei. Nu va mai fi nimic care să o oprească să-și arate adevăratele culori.

Când o femeie este iubită din inimă, va purta fericirea oriunde va merge . Ochii ei vor străluci ca două diamante și zâmbetul ei va fi larg de bucurie. Ea va ști că iubirea adevărată există cu adevărat și că va fi cea mai fericită persoană în viață. Fluturii din interiorul burticii sale îi vor da o senzație de furnicături și nu va mai avea picioarele pe pământ. Ea va urca în al 7- lea cer.

Ea va fi cu adevărat iubită și, din acest motiv, nu va putea să-și ascundă fericirea.

Când o femeie este iubită în mod corect, va deveni și mai puternică . Asta nu înseamnă că nu este puternică și singură, dar că sentimentul de iubire care îi iese în cale o va face și mai puternică. Crede-mă, am simțit-o. Dragostea pe care i-o oferi o va face să mute munți. Va fi mai curajoasă. Va fi neînfricată. Ea va fi adevăratul ei eu.

Când o femeie este iubită așa cum merită, va fi în sfârșit liberă să se exprime. Nu îi va fi frică să arate cine este ea cu adevărat. Nu va mai îmbutelia sentimentele, pentru că pentru prima dată în viața ei se va simți confortabil în preajma cuiva. Ea va face lucrurile altfel. Tot ce simte sau gândește, îți va spune. Cu voce tare și senin.

Când o femeie este iubită din inimă, va fi inspirată să facă măreții.

Sprijinul tău o va face și mai puternică. Intensitatea emoțiilor tale o vor face să creadă că poate face tot ceea ce își pune în minte. Fericirea pe care o împărtășește o va face să fie cea mai bună versiune a ei.

 

Sursa
Categorii