Flori si gradina

Căpşunii Pineberry sau căpşunii ananas. Ce beneficii au căpşunile albe?

 

 

 

 

Căpşunii Pineberry sunt un nou soi de căpșuni după care toată lumea a înnebunit! Fructele acestui soi de căpșuni neobișnuit sunt albicioase, și spre deosebire de tradiționale le bine-cunoscute la noi acest soi are seminţele roşii. Uneori, în acest soi se spune că soiul este de căpșuni albinoase, doar că nu este adevărat.Imagini pentru земляника пайнберри
Căpşunii Pineberry sau căpşunii ananas sunt un hibrid de căpșuni și ananas – aroma lor nu poate fi mai dulce de atât! Atât aroma și gustul este mai aproape de ananas, făcând acest soi foarte exotic.
Au un aspect deosebit de plăcut – inclusiv cultivarea căpșunilor este o garanție de surpriză și curiozitate pentru alții – soiul a apărut în România de o perioadă scurtă de timp. Trebuie să încercați acest soi!
Lumea a reacţionat neaşteptat de bine la apariţia acest soi. Oricine a gustat căpşunii ananas a vrut să-i crească şi în grădina personală. Fructele sunt de culoare albă, gust și miros ca ananas, rezistenţă excelenta la depozitare și transport. De mare efect ornamental pe balcoane și terase. Adorat de copii, din cauza gustului dulce, unic.

Căpșunile albe sunt fructele unice care se aseamănă la gust cu ananasul.

Conțin nutrimenți precum antioxidanți, vitamina C, fier, magneziu și calciu.

Îți furnizează energia necesară Din cauza faptului că aceste fructe conțin carbohidrați dacă le vei consuma, îți vor crește nivelul energiei.

Sărace în calorii, colesterol, sodiu și grăsimi, bogate în fibre solubile, semințele lor fiind o sursă importantă de fibre insolubile.

 

Imagini pentru beneficii au căpşunile albe

Sursa: Eurogradina palo.ro
Categorii