Aperitive si Gustari

Care e diferenta intre ouale albe si cele maronii. Multe gospodine fac aceste greseli cand prajesc un ou! Trebuie sa stii acest truc

Este important sa stim cum sa gatim perfect fiecare tip de reteta cu oua.
Atunci cand prajim un ou ochi, untul din tigaie ar trebui sa fie incins, daca acesta nu are o temperatura ridicata ouale nu se vor praji uniform.

Pentru a obtine un galbenus moale in interior, dar gatit perfect in exterior, peste tigaie trebuie amplasat un capac. Acesta nu lasa caldura sa se evapore, iar albusul si galbenusul se vor gati, in timp ce partea de jos se va rumeni.

Care e diferenta intre ouale albe si cele maronii? Diferenta te va surprinde! Acum sigur vei sti ce sa cumperi!

Te-ai intrebat vreodata care este diferenta intre ouale albe si cele de culoare maronie? Cu siguranta nu te asteptai la asta!

Potrivit specialistilor, se pare ca ouale de culoare maronie au un continut mai bogat de acizi omega-3. Cu cat un ou are coaja mai tare, cu atat gaina ce l-a facut e mai tanara.

Loading...

In plus, alimentatia gainii se reflecta in culoarea si in calitatea nutritiva a galbenusului. Cu cat e mai inchis la culoare, cu atat e mai sanatos! Mai mult decat atat, gainile albe vor face oua albe, iar cele brune sau roscate vor face preponderent oua maronii.

 

Sursa: Bensan
Categorii