Casa de vis

Case cu acoperis fara streasina. Pentru iubitorii de modern si functional

 

 

 

 

Modelele contemporane de casa, desi sunt de multa lumea asociate cu o anumita raceala si cu un aspect nu tocmai primitor, prezinta o mare atractie pentru o anumite persoane, care se regasesc tocmai in acele linii mai dure si in aspectul mai auster. Acoperisul metalic fara streasina este marca unui anumit tip de case contemporane. Pentru iubitorii acestui tip, am ales trei case cu acoperis fara streasina, pe care vi le prezentam in continuare.

Prima casa are un aspect modern si un design functional foarte atractive. Garajul este intr-un volum separat, imbracat in lemn, ce are in spate o terasa acoperita. Casa are o suprafata utila de 121 de metri patrati si costa aproape 60.500 de euro.

 

case cu acoperis fara streasina

case cu acoperis fara streasina

 

Corpul construit pentru garaj cuprinde si camera tehnica, din care se poate intra in casa, chiar pe langa bucatarie, si terasa din spate. Intrarea principala duce intr-un vestibul si apoi un hol, ce separa bucataria de camera de zi, unde este amenajat si locul de luat masa. Spre celalalt capat al holului sunt baia si cele doua dormitoare.

Loading...

case cu acoperis fara streasina

Cel de-al doilea model este cumva varianta de lux a celui dintai. Cu o suprafata utila de 194 mp, garaj pentru doua masini si trei dormitoare, pretul acestei case se ridica la peste 94.000 de euro.

case cu acoperis fara streasina

case cu acoperis fara streasina

In spatele garajului se afla o camera tehnica si o spalatorie, iar in apropierea lor o baie de serviciu. Locul de luat masa este alaturat bucatariei de aceasta data, iar sufrageria este separat si are un intreg perete vitrat. Toate dormitoarele au iesiri in afara casei, iar intre ele sunt dispuse baia completa si inca o baie de serviciu.

case cu acoperis fara streasina

Am ales si un model contemporan de casa cu mansarda, foarte mica, frumos decorata cu caramida deschisa la culoare si cu un aspect luminos si mai cald. Are o suprafata utila de 109 mp si un pret al constructiei de 55.200 de euro.case cu acoperis fara streasina

La parter, de-o parte si de alta a vestibulului, se afla camera tehnica si o baie, apoi camera de zi cu bucatarie deschisa pe colt si inca o camera ce poate servi drept dormitor sau birou. La mansarda sunt trei dormitoare, o baie completa si una de serviciu.

case cu acoperis fara streasina

 

 

Fa-ti propriul SPA in camera de baie. Iata cat de versatile se ...

Amenajarea Livingului: Simplu sau Open Space - Elvila Blog

Бежевый цвет в интерьере кухни (50 фото)

Cum amenajam o curte mica - 22 de idei deosebite care sa va inspire

dormitor violet cu alb pentru copii | amenajez.ro

Mobila Copii si Tineret Next Level | Dormitoare Tineret | mobilier ...Paint Color Combinations For Bedrooms home design: bedroom paint ...

Imagini cu bai frumoase pe care ti le-ai dori si tu – CasaDex.ro

O baie de mansarda incantatoare

How to Choose the Right Paint Colors for Your Bedroom

Bucatarie din lemn masiv la comanda - LM10

Amenajarea Livingului: Inspiratie pentru un Living de Vis – XT ...

Grădină mică, dar cu multe locuri de desfătare | Adela Pârvu ...

Amenajarea livingului - Află care sunt tendințele actuale și pune ...

Sursa

 
Categorii