Uncategorized

Cât de mare s-a făcut fiul lui Adrian Iovan! Romanița a făcut publice mai multe imagini, iar fanii au reacționat imediat

 

 

 

 

Au trecut aproape patru ani de zile de când Adrian Iovan s-a stins din viață în urma accidentului aviatic din Munții Apuseni, iar Albert, fiul pilotului a crescut și e tare frumos.

Mama sa, Romanița, a făcut publice mai multe fotografii cu Albert, acum în vârstă de 13 ani.

Albert a fost protagonistul unei ședințe foto, băiatul pozând în diferite ipostaze. Fotografiile cu adolescentul au strâns imediat numeroase aprecieri și mesaje din partea internauților: „Superb!”, „Viitorul manechin al României”.

Loading...

„Albert este bine, sunt tot timpul după el, am grijă să nu îi lipsească nimic. Nu este un băieţel care stă după fusta mamei, dar trebuie dus la şcoală, luat de la şcoală. Învaţă bine, sunt mulţumită, cel mai bun este la matematică, aşa mi-a spus doamna profesoară. Acum dacă îl întrebi pe băiatul meu ce vrea să devină o să îţi spună că îşi doreşte să fie YouTuber, dar este foarte bun şi la Lego, am văzut că are logică, ca să construiască. Mi-a mai spus că vrea să devină arhitect, dar o să vedem”, a declarat în urmă cu un an Romaniţa Iovan.

 

Imagini pentru baiatul lui romanita iovan

Imagine similară

Imagine similară

Sursa: Povestea Mea
Categorii