Horoscop

Cat noroc ai in viata in functie de liniile din palma ta. Iata ce inseamna daca ai litera „M”

 

 

Cat noroc ai in viata in functie de liniile din palma ta. Iata ce inseamna daca ai litera “M”

 

Chiromantia este o metoda veche de prezicere a viitorului si de interpretare a personalitatii unei persoane pornind de la tiparul liniilor si pliurilor palmelor.
Uneori, aceste linii pot forma chiar cifre si litere. Printre aceste litere se intalneste si litera M, a carei semnificatie a fost investigata de numerosi ocultisti.
Dupa cum multi considera, liniile din palma ne dezvaluie caracterul si destinul nostru, iar conturul literei M este atribuit persoanelor cu adevarat speciale. Aceste persoane sunt inzestrate cu o intuitie extraordinara si reprezinta partenerii ideali pentru orice tip de afacere.
In cazul in care persoanele dragi tie au litera speciala M pe interiorul palmei, trebuie sa ai vedere faptul ca nu le poti lua peste picior si nu le poti minti sau insela in niciun fel. Fiind extrem de inteligenti si intuitivi, purtatorii literei M in palma isi dau seama cu usurinta cand sunt mintiti sau inselati.
Femeile care poarta conturul literei M in palma au o intuitie mai puternica decat barbatii, chiar si decat aceia care detin si ei acest semn.
Aceste persoane sunt inzestrate cu puterea de a gestiona si a traversa orice obstacole ivite in viata, si stiu cum sa exploateze la maximum resursele si oportunitatile care li se ofera.

 

Litera „M” conturata in palma semnifica si:

 

• Abilitati de conducator.
• Bogatie.
• Noroc.
• Oportunitati excelente.
Potrivit traditiei populare, acest semn este caracteristic profetilor.
Asadar, daca porti acest semn in palma, esti cu adevarat o persoana speciala!

Daca de exemplu linia dragostei are numeroase linii fine cu directia catre degete se spune ca esti norocoasa si ca o duci foarte bine in plan amoros.

Se considera ca acesti oameni sunt foarte inteligenti, supradotati, au o intuitie puternica si se descurca foarte bine in afaceri.

Femeile care au aceasta litera in podul palmei au o intuitie mai puternica decat barbatii, iar daca se intampla ca ambii soti sa aiba aceasta litera, se spune ca femeia este cea care iese castigatoare.

Posesorii de litera „M” in podul palmei sunt extrem de puternici, au taria sa faca schimbarile necesare in viata lor si profita fara sa stea pe ganduri de oportunitatile care le apar in cale.

 

Sursa: ProTV Daily Break
Categorii