Uncategorized

Ce nestemată de fată are Irina Loghin si ce frumoasa a fost in rochie de mireasa. Se știe că Irinuca s-a iubit cu Ionuț Dolănescu. Uite cum arătau impreuna

 

 

 

 

Solista de muzică populară, Irina Loghin, are o fată superbă, care i-a moștenit mamei mai mult frumusețea decât talentul muzical.

În ciuda carierei fructuoase, Irina Loghin consideră că cel mai mare motiv de mândrie pentru ea îl reprezintă cei doi copii, Ciprian de 42 de ani și Irinuca, în vârstă de 40 de ani, din mariajul cu fostul luptător Ion Cernea, campion mondial și european. Nici unul nu a călcat însă pe urmele mamei lor, pentru că artista i-a lăsat să-și aleagă singuri drumul în viață.
Irinuca lucrează de ani de zile la birou, la o firmă de telefonie, deși chipul de păpușă ar fi ajutat-o să aibă o carieră în televiziune.

Frumusețea ei nu a trecut neobservată nici de Ionuț Dolănescu, fiul Mariei Ciobanu și al lui Ion Dolănescu. La începutul anilor ’90, cei doi tineri au avut o relație de scurtă durată, despre care Ionuț a vorbit mereu la superlativ. „N-a fost să fie. Irinuca e o fată minunată, educată şi cu mult bun-simţ”, spunea solistul. Nici la ora actuală Irinuca nu și-a găsit alesul, deși părinții ei au fost pentru ea un model de familie perfectă și unită.

Loading...

Imagini pentru Ce nestemată de fată are Irina Loghin.

Irina Loghin are o carieră frumoasă în spate, cu sute de spectacole și tot atâtea melodii lansate de-a lungul anilor. În tinerețe a alcătuit un duet de succes cu Benone Sinulescu, iar astăzi este una intre cele mai iubite interprete din folclor. Nicolae Ceaușescu era înnebunit după melodiile artistei, iar Elena Ceaușescu a ajuns să o urască pentru succesul pe care îl avea la public, vreme de 8 ani artista fiind chiar interzisă la posturile de radio și de televiziune.

„A fost foarte greu, nu ştiam cum să mă justific copiilor, nici nu ştiam motivul. Nu am aflat niciodată, doar am dedus. Treceau Revelioanele şi eram prezentă mereu, pentru că ne cereau ăia mai mari. 16 ani am făcut asta. Nu cred că am fost un ghimpe, ei îşi făceau lista şi mă sunau de la Ministerul Culturii şi mă chemau. Dintr-odată nu m-au mai chemat. Am fost la Vaslui, trebuia să închei cu un recital de o oră şi jumătate. În pauză, şeful Miliţiei mi-a zis să plec de unde am venit. Avea şi el, săracul, lacrimi în ochi. Mi-a fost teamă şi frică pentru copiii mei, Irinuca avea 2 ani, Ciprian 4. Am întrebat de ce şi mi-a zis că mi s-au închis toate uşile. Nu am supărat pe nimeni”, mărturisea Irina Loghin despre acest episod neplăcut din viața ei.

 

Imagini pentru Irina Loghin si irinuca.

 

Irinuca Iris Loghin, în vârstă de 40 de ani, s-a măritat cu bărbatul cu care a format un cuplu timp de mai mulți ani. Cei doi lucrează împreună la o companie telefonică, acolo unde s-au și cunoscut. Bogdan Barbu este originar din Targu Jiu și a cucerit-o iremediabil pe mama soacră.

 

Imagine similară

Imagini pentru Irina Loghin si irinuca.

 

Sursa: onlinenews 
Categorii