Horoscop

Ce obiecte iti pot poarta noroc in functie de zodia ta

 

 

 

 

Ce obiecte să porţi la tine ca să ai noroc, în funcţie de zodia ta

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Păsările sunt aducătoare de noroc şi pentru zodia ta de aer. Buburuza spre exemplu îţi poate aduce mai uşor partenerul perfect şi poate chiar o căsnicie reuşită. Dacă eşti o fire mai copilăroasă, nu evita să porţi zâne imprimate pe haine sau pe brelocuri.

Loading...

2. Peşti (19 februarie – 20 martie)

Argintul şi animalele marine nu ar trebui să îţi lipsească din accesorii. Poartă-le cu încredere şi nu pleca de acasă fără un breloc sau un pandantiv cu delfini sau peşti.

3. Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Poartă bijuterii cu piatră roşie sau portocalie, pandantive şi brelocuri sub formă de stele sau soare. Dacă vrei să fii protejată şi atunci când nu pleci la drum, încearcă să îţi decorezi casa Feng Shui.

4. Taur (21 aprilie – 21 mai)

Toate bijuteriile metalice cu orice piatră îţi aduce norocul mai aproape de tine, mai ales când vine vorba de carieră sau şcoală. Fiind un semn de pământ, îţi poţi pune în geantă sau la brelocul de la chei un pandantiv din lut.

5. Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Alege portofele sau genţi cu imprimeuri cu păsări sau orice înaripată. La fel de bine poţi să îţi cumperi şi haine cu aceste motive, paşii tăi fiind mai protejaţi şi mai eficienţi.

6. Rac (22 iunie – 21 iulie)

Poartă brăţări din argint şi orice fel de accesoriu care să reprezinte animalele marine. Dacă stai bine cu finanţele, dar vrei mai mult noroc şi pe alte planuri, poartă perle.

7. Leu (22 iulie – 22 august)

Pisica nu îţi aduce ghinion ţie, ci din contră. Poart-o în toate modurile posibile, pe haine sau la bijuterii. Şi aurul atrage succesul de partea ta, aşa că poartă-l măcar la ocazii speciale.

8. Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Cerceii care reprezintă natura îţi vor călăuzii paşii de fiecare dată când pleci la drum. Nici brelocurile cu pietre nu ar trebui să îţi lipsească din buzunar. Dacă nu îţi vine nicio idee, nişte cercei cu cireşele sau o broşă sub formă de măr ar fi doar două dintre multele opţiuni.

9. Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Tot păsările, indiferent de specie reuşesc să te facă mai norocoasă. Un talisman sau pandantiv cu o rândunică îţi poate aduce un iubit perfect şi o carieră de excepţie.

10. Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Inelele simbolizând şerpii ar trebui purtate mai mereu, dar dacă nu sunt stilul tău, ai putea să le ţii ascunse în geantă. Bijuteriile cu pandantive simbolizând astrele cereşti te vor transforma într-o femeie de succes.

11. Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sideful pe unghii sau pandantive cu astfel de pietre atrag norocul de partea ta, mai ales în dragoste. La fel de bine ţi se poate îmbunătăţi viaţa dacă îl ai pe Cupidon pe tricouri sau războinici cu arcuri imprimaţi pe obiectele pe care le porţi mereu cu tine.

12. Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Pietrele preţioase pe inele sau brăţări îţi dau eleganţă, dar şi mult noroc. Dacă simţi că treci printr-o perioadă mai proastă, nu evita să porţi orice obiect de culoare roz sau corai.

 

Imagine similară

 

Sursa: stirilocale
Categorii