Horoscop

Ce spune despre tine cifra inimii și cum o calculezi

 

 

 

 

Pentru a-ți calcula cifra inimii sau cifra sufletului cum mai este cunoscută ea, trebuie să știi că fiecărei litere din alfabet îi corespunde o cifră.

 

Ce spune cifra inimii despre tine

Fiecărei vocale și consoane îi este atribuită o cifră. Cifra inimii se calculează adunând toate cifrele care compun prenumele tău.

Dacă prenumele tău e Daniel, adună fiecare cifră care corespunde literelor care compun prenumele până obții un singur rezultat. Iată ce spune cifra rezultată despre tine.

Loading...

1: Vrei să fii o persoană îndependentă, însă îți este foarte greu. Trebuie să îți recunoști greșelile ca să poți răzbi în viață.

2: Nu îți place să fii singur. Vrei mereu o schimbare și vrei oameni lângă tine. Ești o fire sensibilă.

3: Ești o persoană extrem de creativă și faci tot posibilul să inovezi chiar și dacă vine vorba de banala curățenie în casă.

4: Ești o persoană tradiționalistă, conservatoare. Ești foarte comod și te simți pierdut când vine vorba de schimbări.

5: Îți plac aventurile și nu spui nu la nimic nou. Ești omul metamorfozelor.

6: Cel mai important pentru tine este să fii iubit, apreciat. Dacă ai această satisfacție, ai totul.

7: Din cauza curiozității tale riști să intri de multe ori în tot felul de belele. Trebuie să îți temperezi aceste porniri.

8: Ai scopuri foarte înalte în viață și nu te dai bătut de la nimic. Pentru tine totul funcționează după principiul „totul sau nimic”.

9: Ești un om extrem de sufletist și suferi mult când vezi în jur numai răutate. Nu-ți place absolut deloc să te poziționezi de partea răului. Ai multe de învățat de la viață și cel mai greu pentru tine este să faci compromisuri.

 

Sursa
Categorii