Flori si gradina

Ce trebuie să păstrezi și ce să arunci din casă, pentru a avea doar energii pozitive?

 

 

 

 

Știai că fiecare obiect din casa ta, influențează energia? Poate că încă mai păstrezi bibelourile de la bunica sau mileurile, de care încă nu te poți desprinde, însă te-ai gândit că acestea pot avea un efect negativ asupra energiei din casă?

Azi îți voi prezenta câteva detalii despre ce obiecte trebuie să păstrezi în casă și care sunt cele care trebuiesc aruncate imediat.

 

Imagini pentru цветы орхидеи

 

Iată ce îți recomand să păstrezi în casă:

1. Florile în ghiveci

Dacă îți plac plantele, înseamnă că te vei bucura să afli că acestea absorb energie de la cel care le îngrijește și emană energie pozitivă, în același timp. Îngrijește plantele și ele îți vor umple casa de bunăstare.

2. Blănurile de animale

Recunosc, mie nu îmi plac, ba mai mult mă sperie, însă există persoane care se bucură de prezența acestor decoruri în casă, așa că pentru acele persoane am o veste bună, le puteți păstra în continuare, deoarece atrag îmbunătățirea stării financiare.

3. Florile uscate

Nu vrei să renunți la buchetul de mireasă, deja uscat? Nicio problemă, nici nu trebuie deoarece florile ucscate atrag bunăstarea, bogăția. Sănătatea și confortul în casa ta. De asemenea, pot neutraliza energia negativă.

4. Figurine de animale

Acestea sunt extraordinare atunci când vine vorba de curățarea energiilor negative din casă. Îți recomand să achiziționezi acel set de mini elefanți, îți vor aduce prosperitate în casă.

5. Pernele brodate

Cui nu-i plac? Eu și acum am perne brodate de bunica, îmi sunt tare dragi și mi-aș simți casa incompletă fără ele.

Se spune că sunt protectoarele iubirii, iar dacă au brodate animale sau peisaje, te vor ajuta să ai succes în proiectele nou începute.

Haide să aflăm acum ce nu ar trebui să ținem în casă…

1. Papucii de casă învechiți

Dacă aceștia sunt rupți și ponosiți vor atrage energia negativă. Aruncă-i imediat.

2. Plantele cățărătoare

Nu ține aceste plante în casă, deoarece te pot îmbolnăvi. Singura metodă prin care poți obține energia pozitivă a acestei plante, este aceea de a o planta înafara casei. Acolo te va proteja de energiile negative și îți va aduce prosperitate. Stai departe de planta numită ochiul Ancuței, deoarece aceasta se plantează la morminte.

3. Palmier

Nu ține palmier în casă, dacă îl primești cadou, deoarece aduce necazuri. Îl poți cumpăra tu, efectul este unul pozitiv în această situație.

4. Vesela spartă sau ciobliră

Chiar dacă îți place încă setul de la mama, dacă îi lipsesc piese sau are anumite farfurii cioblite, trebuie să îl arunci. Pot apărea boli în familie.

5. Plantele conifere

Le poți ține în casă doar pe parcursul sărbătorilor de iarnă, altfel duc la apariția bolilor de sănătate.

Ce spuneți? Cum vi s-a părut acest articol? Cunoșteați aceste date?

Eu zic să faceți unele schimbări chiar acum!

 

Imagini pentru цветы на подоконнике

Sursa: Secretele.com
Categorii