Stiri

Ce urăsc BĂRBAȚII la o FEMEIE în timpul ACTULUI INTIM?

 

 

 

 

Ştiu că sunteţi dornice să va îmbunătăţiţi permanent viaţa de cuplu şi viaţa sexuală. Aşadar, dacă vreţi să va ţineţi iubitul pe jar citiţi cu atenţie acest articol. Veţi afla care sunt cele 10 lucruri pe care bărbaţii le urăsc în pat. Citiţi, reflectaţi şi ţineţi minte!
Poate că multe dintre voi consideră că nu mai au nimic de învăţat în ceea ce priveşte amorul, însă multe dintre noi sărim exact peste acele detalii mici, care fac mereu diferenţa. Nu ar fi rău deloc să ne întoarcem la lecţia de baza şi să revedem care sunt acele gesturi simple, dar carecontează mai mult decât o poziţie sexuală excentrică sau un nou tip de sex!

1. Nu te mişti în timp ce faceţi amor
Doar stai întinsă şi aştepţi să îţi ofere plăcere. Ei bine, asta urăşte el cel mai tare, este cel mai plictisitor lucru pe care l-ai putea face. Chiar dacă încercaţi mai multe poziţii în care el stădeasupra, asta nu înseamnă că tu nu trebuie să te mişti, să te implici. Altfel cum i-ai putea aratăcă îţi place să faci amor cu el?

Dacă stai nemişcată în timp ce el face totul, nu te aştepta să ai o viaţă sexuală reuşită. Frustrările, fanteziile reprimate… se vor acumula şi pot da naştere unor probleme sexuale (lipsaerecţiei, ejaculare precoce, etc.) şi unei fisuri iremediabile în cuplu.

Loading...

2. Nu îl săruţi şi nu îl mângâi
Sunt sigură că îţi place că el să te sărute şi să te mângâie pe tot corpul. De ce nu ar fi şireciprocă valabilă? Află că bărbaţii adoră să fie îmbrăţişaţi, sărutaţi, dezmierdaţi. Toate aceste gesturi tandre îl excită, îl impulsionează să îţi ofere plăcere “că la carte”. Aşadar, dacă vrei căsatisfacţia lui să fie apoi şi satisfacţia ta, provoacă-l, sărută-l şi dezmiardă-i pielea. Fii sigură că îţiva mulţumi cum se pricepe mai bine!

3. Îl laşi doar pe el să deţină controlul
Deşi multe dintre noi am crescut cu ideea că bărbatul deţine controlul, că el ia majoritatea deciziilor, ei bine, este o mare greşeală să gândeşti aşa, mai ales când vine vorba despre amor. Doar femeile cu o gândire învechită, limitată, mai cred că până şi viaţă sexuală este subjugată de bărbatul de lângă ele.
Bărbatul modern, incitant şi deschis la nou ştie că viaţă sexuală înseamnă şi echilibru, aşadar un joc de roluri în care ambii parteneri deţin pe rând controlul. Deşi iubitului tăuîi place să ştie căplăcerea ta sexuală depinde în mare parte de el, află că nu se va supără deloc dacă schimbaţipuţin rolurile şi se lasă purtat de ideile tale. Mulţi bărbaţi adoră să fie dominaţi şi îşi doresc săaibă o femeie puternică în pat care să le ordone ce să facă! Intră–ţi în rol!
4. Nu ţii cont de zonele lui erogene

Îţi doreşti că partenerul tău să ţină cont de ceea ce îţi place şi ce nu, să te ghicească şi să se concentreze asupra zonelor tale erogene. Din nou, trebuie să înveţi că reciprocă este valabilă. Partenerul tău este la fel de sensibil la atingeri că şi tine, iar tu trebuie să te străduieşti să îl faci să se simtă la fel de bine pe cât te face el. În acest sens, trebuie neapărat să îi dezmierzi zonele erogene, căci până la urmă, tot tu ai multe de câştigat din starea de excitaţie ridicată a iubitului. În plus, te va vedea din ce în ce mai mult că pe o expertă în tainele sexului.
Dacă vrei să îl înnebuneşti de plăcere, atingandu-l exact acolo unde trebuie.

5. Nu îl întrebi dacă îi place
Dacă vrei plăcere, trebuie să oferi plăcere. Dacă vrei să îşi dea interesul, trebuie să îţi daiinteresul. Mulţi bărbaţi trăiesc cu falsa impresie că partenerei lor nu le pasă prea tare de ce simtsau vor ei, ceea ce creează, în timp, anumite confuzii şi dezechilibre în viaţă sexuală.
Ar trebui să îţi aminteşti mereu să îl întrebi “îţi place aşa” sau “cum se simte, vrei să continui“. Arată-i că ţii cont de dorinţele lui, pentru că, la fel că şi ţine, adoră să fie în centrul atenţiei, deşi nu îţi arată asta mereu.

6. Nu îţi exprimi plăcerea prin gesturi sau reacţii
Nu crea confuzii! Exprimă–ţi senzaţiile şi plăcerea, prin orice gest sau reacţie doreşti! Femeile care nu îşi exprimă stările în timpul actului sexual creează confuzii în mintea partenerului, care nu mai ştie ce să facă şi ce să creadă – oare îi place sau nu, să continui sau să mă opresc?
Află că 80% dintre bărbaţi adoră că partenera lor să se exprime liber în timpul actului sexual. Aşadar, nu te sfii să tipi dacă vrei să tipi de plăcere, nu îţi reprima respiraţia accelerată doar pentru că ţi se pare că sună ciudat, când de fapt este extrem de excitant pentru partener. Făpuţin zgomot, mişcă–te într-un anumit fel – acestea sunt semnale pentru că partenerul tău să ştie ce simţi în acel moment, dacă îţi place sau nu. Cu atât mai bine pentru partidele de amor viitoare, nu? Spune-i exact ce simţi, în cuvinte nu doar prin mimica şi onomatopee. Bărbaţiiadoră să ne audă vorbind în timpul actului sexual, iar unii chiar apreciază un limbaj uşor vulgar în cele mai intense momente.

7. Nu aduci un aer nou relaţiei de cuplu
Simţi cumva că viaţă ta sexuală începe să devină plictisitoare, banală? Nu este doar vină lui, cu siguranţă. Sunteţi 2. Preia frâiele relaţiei, adu un aer proaspăt relaţiei! Cum? Ai o mulţime de variante numai bune să le încerci: lenjerie intimă sexy, un număr de striptease, o cinăafrodisiacă, jucării sexuale, lubrifianţi…
Îţi va mulţumi cu o partida de amor pe cinste. Nu îi oferi totul din prima, păstrează câte o surprizăsexuală pe care să o dezvălui periodic.

8. Vorbeşti despre problemele cotidiene în timp ce faceţi amor
Cred că ai auzit de expresia “moartea pasiunii”. Ei bine, se potriveşte perfect momentului în caretu te apuci să vorbeşti despre o problema cotidiană stringentă exact atunci când el îşi da maimult interesul să aveţi parte de momente intime cât mai plăcute.
Atunci când va dăruiţi momentului, dar şi unul celuilalt, lasă de-o parte problemele şi profită de momentul de plăcere.

9. Foloseşti gloss de buze lipicios
Ştiu că vrei să arăţi bine chiar şi în momentele intime, atunci când vulnerabilitatea dezgolirii înfaţă partenerului poate fi cumva compensată de un aspect fizic ireproşabil. În caz că nu ştiai, pe bărbaţi îi enervează glossul de buze care să li se lipească de buze sau de corp şi mai rău, caresă aibă un gust oribil.

Ar fi mai bine să renunţi la un astfel de produs, din moment ce oricum va dispărea după câtevaminute. Dacă vrei să păstrezi senzaţia de buze moi, atrăgătoare, foloseşte doar un balsam fără miros, fără gust şi fără culoare, de preferat unul sub formă de baton.

10. Foloseşti prea mult parfum
Este normal să îţi placă să laşi o impresie parfumată oriunde mergi, însă nu trebuie să exagerezi. Dacă foloseşti mult parfum, mai ales în timpul actului sexual, îţi vei ameţi partenerul cu un miros puternic, ameţitor la propriu, care, în amestec cu substanţele eliberate de organism în timpul actului sexual, pot da naştere unui amestec nu tocmai plăcut.
În plus, dacă îţi parfumezi prea mult pielea, atunci când iubitul te va săruta, va gusta efectiv parfumul care nu este tocmai plăcut.

 

Imagini pentru займаються сексом

 

Sursa: Radio FX Net
Categorii