Pizza si Paste

Cea mai rapidă gustare leneșă care are un ingredient secret: nu veți găsi o rețetă mai ușoară pentru micul dejun

 

 

Cea mai rapidă gustare leneșă care are un ingredient secret: nu veți găsi o rețetă mai ușoară pentru micul dejun

 

Pentru mulți oameni, micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Datorită acestei rețete simple și grozave, vei pregăti un mic dejun delicios care va hrăni întreaga familie.

Mulți oameni încearcă să aibă un mic dejun de înaltă calitate și consistent pe masă în fiecare zi. Pentru mulți dintre ei, aceasta este baza întregii zile și nu își pot imagina lumea fără acest fel de mâncare.

 

Ingrediente:

  • 260 g pâine prăjită
  • 300 g de branza Cheddar
  • 6 linguri de maioneza
  • 2 rosii
  • 400 g de sunca
  • 6 linguri de sos de rosii
  • 15 măsline
  • 1 lingurita de oregano

Paine prajita

Mod de preparare:

Tot ce ai nevoie este o tavă de copt

Luați un vas de copt și acoperiți-l cu aproximativ o treime din sosul de roșii. Apoi întindeți pe fundul ei felii de pâine prăjită, pe care le întindeți cu maioneză. Se adauga apoi un strat de sunca deasupra, apoi se acopera cu felii de cheddar. Spălați și uscați roșiile și tăiați-le rondele. Întindeți apoi o roșie peste feliile de brânză.

Pâine prăjită

Creați un alt strat

Puneți măslinele feliate în jurul roșiilor și începeți cu al doilea strat. Aranjați din nou stratul superior cu felii de pâine prăjită. Umgeti-le apoi cu restul de sos de rosii si maioneza. Întindeți apoi restul de șuncă uniform peste sosuri, pe care le acoperiți cu cheddar, restul de roșii și măsline.

Mic dejun

Coace totul

Preîncălziți cuptorul la 180°C. Pune tava de copt în cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 15 minute, astfel încât toată brânza să se topească bine. După acest timp, scoateți tava din cuptor și  puteți servi. Acest mic dejun delicios este un fel de mâncare ideal pentru a merge cu cafeaua sau ceaiul de dimineață și vă va începe ziua într-un mod minunat.

 

Pofta buna!

 

 Sursă
Categorii