Creme si Budinci

Cea mai tare reteta de budinca cu branza

 

 

 

 

Ingrediente:

Brânză de vaci – 500 g;

Ouă – 2-3 bucăţi;

Griș – 3 linguri;

Zahăr – 3 linguri;

Praf de copt – 15 g;

Zahăr vanilat – 1 linguriță.

 

Mod de preparare:

1. Separați albușurile de gălbenuşuri.

2. Mixați albușurile cu o priză de sare până obţineţi o spumă consistentă.

3. Uniți celelalte ingrediente într-un bol.

4. Cu acuratețe incorporați şi albușurile bătute.

5. Lăsați compoziția să stea 10-15 minute.

6. Turnați compoziția de brânză într-o formă unsă cu unt şi dați-o la cuptor.

7. Coaceți desertul în cuptorul preîncălzit la temperatura 180°C, timp de 40-45 de minute.

8. Serviți acestă budincă delicioasă cu smântână, frișcă bătută, miere sau topping de fructe şi pomușoare – toate după preferințe.

 

Pofta buna!

 

Sursa




Categorii