Bauturi

Ceai de frunze de dafin pentru diabet zaharat, un miracol redescoperit si de medici

 

 

     

 

Decoctul special de frunze de dafin scade un nivel ridicat de zahar din sange si ajuta la diabetul zaharat de tip 2.

Aceia dintre voi care au un nivel ridicat de zahar din sange si sufera de diabet de tip 2 au mai multe moduri de a face fata acestei boli. Medicina populara ofera multe retete in care acest lucru se poate intampla. O dieta adecvata si utilizarea de plante este pe deplin capabila sa stapaneasca acest tip de diabet si poate scade nivelul de zahar din sange.

La toate acestea pot fi adaugate si decoctul de frunze de dafin. Aceasta planta are multe uleiuri esentiale si de aceea este atat de parfumata.

Cei mai multi dintre noi sunt obisnuiti sa le utilizeze in gatit, dar foaia de dafin este utilizata pentru a trata mai multe boli in medicina populara, printre care este si diabetul de tip 2.

Imagini pentru Ceai de frunze de dafin

Decoct special de frunze de dafin scade nivelul ridicat de zahar din sange si ajuta la diabet zaharat de tip 2. Pentru a prepara un decoct, se ia 5-6 frunze uscate de dafin, peste care se pune aproximativ 200 ml de apa clocotita. Lichidul astfel preparat este acoperit intr-un recipient adecvat si se lasa sa stea peste noapte. De dimineata, se strecoara decoctul si se bea pe parcursul zilei, inainte de mese cateva inghitituri.

Daca va place aceasta poțiune ar fi recomandat ca in fiecare zi timp de o saptamana sa beti acest lichid. Frunzele de dafin nu sunt utile numai in diabetul zaharat, dar un decoct din aceasta planta poate ajuta si la durerile articulare.

Acest lucru se datoreaza faptului ca arbustul mediteranean contine substante care au capacitatea de a curata toxinele din organism.

In acest scop, se face o potiune similara cu cea impotriva diabetului, 5-6 frunze sunt inmuiate in 300 ml apa rece si se fierbe timp de 5 minute. Acest amestec se filtreaza, se lasa sa se raceasca si se bea pe parcursul zilei in inghitituri mici. Pentru a calma durerile articulare, ar trebui sa faceti aceasta potiune cel putin 3 zile, apoi faceti o pauza pentru o saptamana si din nou beti acest decoct.

Deci, daca doriti pentru a reduce durerile articulare si pentru a controla nivelul de zahar din sange in diabetul zaharat de tip 2, folositi aceasta planta cu frunze de dafin magice.

 

Sursa: BEwoman.ro
Categorii