Bauturi

Ceaiul pe care Irina Loghin il bea in fiecare dimineata: „Doctorita mi-a spus, a doua sau a treia zi, v-au iesit analizele perfecte”

 

 

Ceaiul pe care Irina Loghin il bea in fiecare dimineata: „Doctorita mi-a spus, a doua sau a treia zi, v-au iesit analizele perfecte”

 

Irina Loghin este una dintre cele mai indragite interprete de muzica populara. La cei 82 de ani ai sai, artista arata foarte de bine si multi s-au intrebat care este secretul tineretii ei.

Ceaiul pe care Irina Loghin il bea in fiecare dimineata. E recomandat pentru orice boala si te mentine in forma: E cel mai bun!

“Totul vine de la alimentatie, de la cruditati. Eu in fiecare dimineata beau un ceai de catina. O dau prin blender, o strecor si beau un pahar de catina si acum m-am invatat cu el. Catina este cea mai buna”, a marturisit Irina Loghin la “Vorbeste lumea”.

“Am avut gustul si mirosul si niciun fel de durere. Nu m-am speriat. M-am speriat mai rau, ca pe atunci te sunau cei de la DSP, trimiteau salvarea. Eram asimptomatica si m-am dus la Matei Bals sa repet testul si a iesit tot pozitiv. M-am internat, mi-am facut toate analizele. Doctorita mi-a spus, a doua sau a treia zi: Doamna Loghin, mi-e si rusine sa va spun sa parasiti patul, v-au iesit analizele perfecte, si am plecat acasa”, a mai spus indragita cantareata.

Ceaiul de catina, beneficii pentru sanatate

Catina este considerata una dintre cele mai valoroase plante medicinale. Frunzele, florile, semintele si fructele sale sunt laudate pentru proprietatile lor, fiind folosite de sute de ani pentru realizarea a tot felul de preparate, de la gemuri si sucuri pana la remedii naturiste sau produse cosmetice.

Continutul de vitamine, minerale si substante active o fac o alegere perfecta pentru cei care vor sa introduca in dieta lor plante cu importante beneficii pentru sanatate. Consumul de ceai de catina este una dintre metodele prin care poti beneficia de proprietatile acestei plante.

 

 
Categorii