Remedii naturiste

Cel mai puternic ulei pentru a elimina rapid durerile articulare, durerile de gat, artrita, guta, chisturile toracice, durerile de cap si multe altele!

 

 

Cel mai puternic ulei pentru a elimina rapid durerile articulare, durerile de gat, artrita, guta, chisturile toracice, durerile de cap si multe altele!

 

 

Cel mai puternic ulei pentru a elimina rapid durerile articulare, durerile de gat, artrita, guta, chisturile toracice, durerile de cap si multe altele!

Unul dintre motivele pentru care iubesc atât de mult primăvara este chipurile luminoase și însorite ale florilor de păpădie pe fundalul ierbii verzi proaspete. Albinele trezite adoră păpădiile, culeg nectarul din inflorescențele galbene, umplând aerul cu un bâzâit fericit.

Familia mea iubește și aceste flori strălucitoare: în fiecare primăvară le adunăm pentru a face medicamente și mâncăruri delicioase. Păpădia poate fi consumată crudă în salate, adăugată în supe, prăjită în clătite, coaptă în plăcinte, făcută în sirop, gemuri și ceaiuri din plante.

Loading...

 

Papadia officinalis

Самое мощное масло быстро устранит боли в суставах, шее, артрит, подагру, кисты в груди, головные боли и не только! - Слуцк Деловой

Această plantă umilă este considerată de majoritatea o buruiană. Cu toate acestea, păpădia galbenă a fost apreciată pentru proprietățile sale medicinale încă din cele mai vechi timpuri. Este utilizat în medicina pe bază de plante pentru a trata infecțiile, bolile vezicii biliare și ficatului și ca diuretic.

Știați că această plantă este unul dintre cele mai eficiente remedii pentru ameliorarea durerilor articulare și musculare? S-a demonstrat că proprietățile antiinflamatoare ale păpădiei ajută la tratarea artritei, guta și ameliorează spasmele și durerile de cap. Pentru aceasta, uleiul este făcut din flori de păpădie, care sunt frecate pe punctele dureroase.

Astăzi vă voi spune cum să faceți ulei vindecător din păpădie. Este considerat cel mai puternic instrument în ceea ce privește efectele asupra organismului.

KAKO SE PRAVI ULJE OD MASLAČKA: prirodni lek za ispucalu kožu, hidrira, neguje i umiruje osip | Zdrav život | Saveti

Ulei de păpădie

 

Plantele trebuie colectate numai în locuri ecologic curate, departe de autostrăzi și orașe mari.

INGREDIENTE

500 g flori de papadie
1 litru de ulei vegetal de calitate presat la rece

PREPARARE

1. Pe vreme uscata, insorita, aduna flori de papadie si pune-le intr-un borcan de 1,5 litri. Florile nu trebuie spălate.

2. Umpleți păpădia până sus cu ulei vegetal, legați gâtul borcanului cu tifon.

3. Pune borcanul într-un loc cald și însorit timp de 3 săptămâni.

4. Odată ce florile devin maro, strecoară uleiul printr-o pânză de brânză într-o sticlă de sticlă închisă la culoare.

5. Păstrați uleiul de vindecare într-un loc întunecat și răcoros.
Dacă nu ai chef să aștepți câteva săptămâni, poți face untul într-un mod diferit.

GĂTIT

1. Turnați ulei vegetal într-o cratiță și adăugați flori de păpădie.

2. Se încălzește amestecul într-o baie de apă timp de 30-60 de minute la focul cel mai lent.

3. Mutați amestecul într-un borcan și lăsați-l la infuzat o zi la soare.

4. Se strecoară uleiul prin pânză și se toarnă într-un recipient opac.

5. Păstrați recipientul bine închis într-un loc răcoros și întunecat.

Uleiul nu trebuie să fie prea fierbinte, nu lăsați niciodată să fiarbă. Cu cat reusesti sa il incalzi mai mult fara sa fiarba, cu atat florile vor elibera in ulei mai multe substante utile.

Pentru a evita deteriorarea produsului, asigurați-vă că recipientul de depozitare este complet uscat. Majoritatea extractelor de ulei pot fi folosite până la un an dacă sunt depozitate corespunzător.

Puteți îngheța florile de păpădie și le puteți folosi iarna pentru a face ulei minunat.

Un astfel de extract de păpădie va ajuta la bolile hepatice și la litiază biliară, cu constipație frecventă, ca agent coleretic, cu orice probleme cu tractul gastrointestinal (gastrită, colită). Trebuie să o luați pentru 1 lingură. l. De 3 ori pe zi cu mesele.

Pentru durerile articulare, trebuie să frecați punctele dureroase cu ulei de păpădie de 2-3 ori pe zi – acest lucru va da un efect analgezic persistent. Adresând o salată cu acest ulei, o vei îmbogăți cu substanțe utile și îi vei da un gust rafinat.

Proprietățile benefice ale păpădiei sunt utile în tratamentul bolilor de piele. Pentru a face acest lucru, utilizați frecare cu ulei și aplicații. Acest unguent ajută la herpes, eczeme, răni, arsuri, furuncule, scabie și mușcături de insecte.

 

Самое мощное масло быстро устранит боли в суставах, шее, артрит, подагру, кисты в груди, головные боли и не только!.. | ВКонтакте

 
Categorii