Sfaturi utile

Cele 3 legi ale îndeplinirii dorințelor așa cum le vede Lidia Fecioru!

 

 

 

 

Poate Universul să ne audă și să ne împlinească dorințele? Cu siguranță, da, însă aveți grijă cum le formulați. Mai mult decât atât, spune bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, trebuie să țineți cont și de cele trei legi ale îndeplinirii dorințelor. Iată care sunt acestea.

Spuneți doar ceea ce vreți să vi se îndeplinească

Esențial atunci când vreți să vă împliniți dorințele este să nu folosiți niciodată vreo formulă negativă. De exemplu nu spuneți ”Trebuie să mă las de fumat”, ci “Sunt sănătos, plămânii mei sunt curaţi şi respir uşor”.

De asemenea, trebuie să fiți extrem de atenți la nivelul energiei pe care vreți să o imprimați dorinței dumneavoastră, pentru că Universul răspunde acestei vibrații.

Loading...

Totodată, ne învață Lidia Fecioru, trebuie să formulăm totul foarte clar și să cerem un singur lucru, să avem o singură dorință. Aceasta este Legea comenzii.

A doua lege extrem de imporantă care nu trebuie încălcată este Legea zeciuielii. În acest sens, trebuie întotdeauna să dați zeciuiala din ce ați făcut dumneavoastră ajutând pe cineva.

Ultima lege de care spune Lidia Fecioru că trebuie să ținem cont este Legea bunăvoinței. Ce înseamnă asta? Că trebuie să trăiți mereu în armonie cu ceilalți și să nu vă gândiți doar la dumneavoastră, ci și la cei care nu au.

Veți vedea cum Universul vă sare în ajutor și vă îndeplinește dorințele!

 

Sursa: Secretele
Categorii