Flori si gradina

Cele mai frumoase amenajari cu flori pentru balcoane si terase

 

 

 

 

Cele mai frumoase amenajari cu flori va asteapta pentru a le admira, in acest articol. Potrivite pentru orice incapere, aceste amenajari sunt superbe. Va invitam cu drag sa le incercati si voi si sa fiti surprinsi de schimbarea pe care o poate aduce o simpla floare in camera voastra. Desigur, de preferat ar fi sa aveti mai multe flori, aranjate frumos si pozitionate astfel incat atmosfera din casa sa fie placuta atat pentru voi, cat si pentru invitatii vostri.

Florile amenajate in balcon

Atunci cand caldura va veni, iar noi vom putea sa amenajam din nou balconul nostru deschis frumos, cu flori si o masuta pentru a ne bea cafeaua in aer liber, vom fi tare fericiti sa ne petrecem timpul alaturi de razele calduroase ale soarelui. Chiar daca nu avem timp sa iesim sa facem o plimbare in parc, cateva minute petrecute chiar pe balconul nostru, in aer liber, sunt perfecte pentru a ne recrea.

 

Gradini verticale

Pentru a economisi cat mai mult spatiu, putem sa realizam gradini verticale, ca in poza de mai jos. Ne vom folosi de cativa paleti din lemn pe care sa ii fixam pe perete si vom pune ghivecele in pozitie vericala, chiar pe paletii din lemn. Pentru a oferi un aspect cat mai placut, va sfatuim sa vopsiti paletii cu o culoare pe care o doriti sau cu un lac care ii va face bine lemnului.

 

Chiar daca plantele pe care le alegeti nu au flori colorate, ci doar frunze verzi, acest lucru nu inseamna ca frumusetea lor este mai putin placuta decat cea a florilor colorate. Orice legatura cu natura ne face sa ne simtim mai aproape de o lume mai frumoasa, mai placuta si mai libera. Voi nu simtiti acelasi lucru?

 

sursa foto Ideipentrucasa.ro
Categorii