Sfaturi utile

Celebra clarvăzătoare BABA VANGA: „Pune sare pe toate pervazurile și în cel mai scurt timp …”

 

 

 

 

Clarvăzătoarea celebră de origine bulgară, Baba Vanga, obișnuia să ofere celor ce veneau la ea pentru a cere ajutor, mai multe sfaturi prețioase. Foarte multe dintre acestea se referă și la atragerea banilor și a norocului în viața cuiva.

Iată cele mai importante 8 sfaturi de la Baba Vanga

1. Nu strânge cioburile după ce ai spart o farfurie. Se spune că blidurile stricate pot aduce fisuri în viață. Culegerea cioburilor de pe jos simbolizează culesul mărunțișului de pe asfalt.

2. Ține crengi de soc în casă. Această plantă este aducătoare de noroc și lasă răul la pragul casei tale. Așa că oricine vine în locuința ta cu intenții rele, nu va reuși să aducă energiile negative.

Loading...

3. E foarte important ca la trezire să nu cobori din pat cu piciorul stâng. Se spune că dacă nu te trezești cu dreptul vei pierde mulți bani în acea zi.

4. Păstrează în buzunar o monedă tip talisman a unui stat vecin. Se spune că vei primi bani din toate țările, inclusiv bancnote străine.

5. Baba Vanga mai spunea că dacă pui sare la toate pervazurile vei strânge bani cu lopata tot anul. Sarea trebuie lăsată tot timpul pe pervaz, iar dacă o suflă vântul când deschizi geamul, trebuie strânsă cu grijă cu mătura.

6. Nu lasă bucăți de pâine pe masă. Firimiturile aduc numai pagube materiale.

7. Că să te ferești de cheltuieli neprevăzute, e bine să îngropi o oglindă spartă în pământ. Dacă stai la casă, e bine să îngropi cioburile în cel mai apropiat șanț al casei.

8. Nu da niciodată bani mărunți celor sărmani. Baba Vanga spunea că riscăm să cădem și noi în sărăcie dacă facem asta.

 

Sursa: Huff
Categorii