Checuri

Chec de post. Este bun, pufos si aromat

 

 

 

 

Ingrediente :

• o cana de apa
• ½ cana de ulei
• o cana de zahar
• 2 cani de faina
• 1 praf de copt
• esenta de vanilie
• visine fara samburi

• 2 linguri de cacao
• scortisoara

• 3 linguri de cocos

Loading...

 

Mod de preparare:

Punem intr-un castron apa, uleiul, zaharul, esenta de vanilie si faina. Mixam apoi pana obtinem o compozitie omogena. Impartim compozitia in 2. In una din ele punem cacaoa, visine si scortisoara si omogenizam. In cealalta parte incorporam nuca de cocos si cateva visine.

Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt punem cele 2 compozitii, alternandu-le.

Dam la cuptor la foc mediu, pentru cca 45-50 de minute, pana suprafata checului devine ferma si apar crapaturi. Se face proba cu scobitoarea.

Il lasam sa se raceasca si apoi il taiem.

 

Pofta buna! 

 

Sursa: scn Cuisine




Categorii