Retete de Mancaruri

Chifteluţe din pui cu morcov şi cartof

 

 

 

 

Ingrediente:

  • 350 g carne tocată pui
  • 1 morcov mai mare
  • 2 cartofi
  • 2 ouă mari
  • 3 căţei usturoi
  • sare
  • piper
  • pesmet

 

Mod de preparare:

Pune carnea tocată într-un bol şi adăugă morcovul şi cartofii raşi. Sparge ouăle deasupra, adăugă usturoiul pisat, sarea, piperul şi 1-2 linguri de pesmet.

Amestecă bine toate ingredientele și modelează chifteluţele, tăvăleşte-le apoi chifteluţele prin pesmet sau făină şi punele la cuptor, într-o tavă. Nu uita să folosești hârtia de copt. Lasă-le să se rumenească timp de 25-30 de minute, în funcție de puterea cuptorului.

 

Pofta buna !

 

Sursa: Suntmamica

Loading...




Categorii