Remedii naturiste

Compresele cu miere – vindecă tusea și curăță mucusul din plămâni într-o singură noapte! Extrem de eficient și pentru copii

 

 

 

Acest remediu natural este folosit in tratarea bolilor cailor respiratorii.

Datorita activitatii biologice, mierea poate elimina mucusul, care apare de cele mai multe ori atunci cand se instaleaza tusea.

Aceste comprese cu miere sunt excelente deoarece pot elimina tusea intr-o singura seara!

 

Comprese cu miere-reteta

Ingrediente:

  • miere;
  • faina;
  • ulei vegetal;
  • tifon;
  • servetel;
  • banda adeziva.

Mod de preparare:

In primul rand, amestecati faina cu o cantitate mica de miere, astfel incat sa obtineti un amestec ce nu vi se lipeste de maini. Acesta este amestecul pe care il utilizati pentru compresa.

Acum, adaugati ulei vegetal si mai dati amestecul inca o data, prin faina. Puneti-l pe un servetel si infasurati servetelul in tifon.

Folosind banda adeziva, lipiti-l pe piept sau pe spate si puneti pijamaua peste.

Amintiti-va sa nu amplasati continutul in jurul inimii. El trebuie sa fie situat deasupra inimii.

Folositi acest tratament inainte ca sa meargeti la culcare. Puteti tine compresele intreaga noapte si daca doriti un efect mai sporit, puteti adauga putina pudra de mustar.

Daca faceti acest lucru, este de recomandat sa puneti ceva care sa protejeze cearsafurile, deoarece veti transpira foarte mult.

Aceste comprese pot face minuni pentru sanatatea dumneavoastra deoarece contin antiinflamatori activi cu efect de incalzire. Rezultatul acestor comprese se vede imediat. Chiar si in cazul in care boala este la inceput, efectele se vad garantat. Aceste comprese va ajuta sa tratati boala fara batai de cap.

Veti simti o eliberare imediat dupa ce ati folosit prima compresa. Pentru ca acest remediu sa functioneze, trebuie sa repetati procedura de mai multe ori.

Aceste comprese se folosesc mai ales pentru tratarea tusei.

 

Sursa: PentruEa
Categorii