Bauturi

Consuma asta pe stomacul gol ca sa omori si sa elimini parazitii intestinali si ouale lor in 10 zile !

 

 

 

 

Din cauza mediului inconjurator in care traim plin de tot felul de bacterii si microoganisme, suntem automat amenintati de aparitia viermilor intestinali si ai parazitilor.

Uneori oamenii nu dau prea multa imporatanta acestor paraziti insa trebuie stiut ca acestia pot cauza grave probleme de sanatate.

Cel mai mare pericol legat de infestarea cu paraziţi intestinali este faptul că aceasta este asimptomatică, ceea ce poate duce la diferite boli. Paraziţii intestinali supravieţuiesc prin extragerea nutrienţilor din organismul-gazdă. Aceştia nu pot fi detectaţi decât dacă apar simptome ale funcţionării anormale a unor organe, permiţând astfel ca infestarea să fie depistată din timp.

În acest caz, un tratament poate fi aplicat imediat pentru a scăpa organismul de paraziţi intestinali sau de ouăle acestora. Larvele unora dintre paraziţii intestinali pot pătrunde în interiorul anumitor ţesuturi şi sistemul imunitar crează astfel noduli inflamatorii, deoarece îi consideră corpuri străine. Unele reacţii alergice îşi au originea în infestarea cu paraziţi intestinali.

Parazitii intestinali pot supravietui in tractul digestiv ani de zile fara sa cauzeze vreun simptom. Printre simptomele comune se afla:

durere abdominala;

diaree;

constipatie;

stari de voma;

stari de greata;

balonare si gaze intestinale;

dizenterie (eliminarea scaunelor cu sange si mucus);

mancarimi anale;

dureri de stomac;

oboseala si somnolenta;

pierderea in greutate;

eliminarea parazitilor cu materia fecala;

lipsa poftei de mancare;

alergii la alimente sau sensibilitate;

anemie;

carenta de fier.

Pentru a scapa de paraziti si de ouale lor, trebuie sa bei acest amestec pe stomacul gol timp de 10 zile. Iata cum sa-l prepari:

Ingrediente:

100 de mg cuisoare macinate

2-3 capsule pisate de extract din pelin dulce (Artemisinin)

o lingurita de praf de ghimbir

20 de ml de tinctura de nuca neagra

 

 Mod de preparare:

Asaza toate ingredientele intr-un pahar, apoi adauga 250 de ml de apa.

Amesteca bine si bea acest preparat pe stomacul gol dimineata. Daca gustul este prea amar, puteti adauga 1-2 lingurite de miere.

Repetati tratamentul 10 zile la rand si ati scapat de orice paraziti dar si de ouale lor.

 

Sursa 
Categorii