Remedii naturiste

Crema coreeana de orez pentru o piele perfecta. Simplu, ieftin, eficient

 

 

Crema coreeana de orez pentru o piele perfecta. Simplu, ieftin, eficient

La un moment dat, toți am fost geloși pe pielea pe care o prezintă fetele asiatice și ne întrebăm ce fel de pact au făcut pentru a avea un ten strălucitor, asemănător unui copil. Încercăm să obținem acest efect folosind măști scumpe, tonere faciale și chiar remedii pentru bunicile noastre, dar secretul ar putea fi mai aproape decât credem … De exemplu, în bucătăria noastră!

Orezul este ingredientul magic care ne va ajuta să avem o piele de invidiat și pe care generații de femei asiatice l-au folosit în rutina lor de frumusețe atât de mult timp.

Această cereală este bogată în antioxidanți, minerale, vitamine E și B, care ajută la curățarea profundă a pielii, la reducerea impurităților, la minimizarea porilor, la eliminarea petelor și la combaterea îmbătrânirii premature.

Există multe produse de înfrumusețare pe bază de orez, cum ar fi cremele și pudra de machiaj, dar dacă nu doriți să cheltuiți mulți bani, puteți folosi orezul din bucătăria dvs. Cel mai bun lucru este că îl puteți răspândi pe orice tip de piele!

Astăzi vă voi învăța cum să pregătiți o cremă de casă pe bază de OREZ și VITAMINĂ E care să vă lase pielea mult mai frumoasă într-un timp scurt.

Ingrediente:

  • Orez
  • Vitamina E
  • Apa

În blender adăugați o jumătate de cană de orez și amestecați foarte bine până când este complet făină, apoi luați într-un recipient adăugați o cană de apă și puneți-o la foc mediu timp de câteva minute până când se îngroașă complet.

Odată ce ai orezul gros, lasă-l la temperatura camerei și adaugă două capsule de vitamina E, amestecă perfect până obții un amestec omogen.

Aplicați uniform pe față și lăsați-l aproximativ 20 de minute și îndepărtați-o cu multă apă, apoi aplicați crema hidratantă sau de iluminare preferată, repetați această procedură de două ori pe săptămână.

Veți observa cum pielea feței începe să arate mult mai tânără fără pete fără riduri cu această cremă de orez, veți avea o piele mult mai tânără și mai sănătoasă, trebuie doar să fiți constantă.

  Sursa
Categorii