Remedii naturiste

Cu doar 3 linguri pe zi, vei pierde din grăsimea abdominală și ți se va micșora colesterolul

 

 

 

 

Mulți oameni se luptă cu kilogramele în plus. Pentru a scăpa de câteva kilograme, încearcă tot felul de metode de slăbit sau merg la diverși terapeuți. Totuși, foarte des, nu obțin efectele pe care și le doresc. Când vine vorba de pierderea în greutate, trebuie să fii convinsă că a arde caloriile printr-un program de slăbire obișnuit nu este suficient, trebuie să fie însoțit de o dietă sănătoasă.

De asemenea, există o mulțime de ingrediente care ajută la pierderea în greutate. De exemplu, usturoiul este un antibiotic natural cu proprietăți de scădere în greutate. Vinul este un alt ingredient care îmbunătățește sănătatea aparatului cardiovascular și totodată fortifică sistemul imunitar. Când sunt combinate, proprietățile de vindecare se dublează.

Combinația acestor două ingrediente magnifice îți va face corpul mai puternic, va curăța sângele, va lupta cu virusurile și va fortifica imunitatea. În plus, va îmbunătății metabolismul și în mod cert te va ajuta să arzi surplusul de grăsime abdominală. Eliminând depozitele de sare din organism, vei deveni mult mai sănătos decât înainte.

Usturoiul are puterea de a distruge bolile infecțioase și este de asemenea știut faptul că îmbunătățește rezistența corpului omenesc împotriva patogenilor. Este foarte benefic pentru oamenii cu tensiune ridicată pentru că este cunoscută răspândirea vaselor de sânge și prin urmare scade tensiunea arterială.

Dacă ești intolerant la alcool, poți folosi apă în locul vinului.

Ingrediente:

12 căței de usturoi curățați

Un borcan din sticlă

O sticlă

Mod de preparare:

Taie cățeii de usturoi și pune-i în borcan și adaugă vinul. Închide borcanul și pune-l într-o zonă călduță. Lasă-l acolo 2 săptămâni și agită borcanul în fiecare zi. După 14 zile , filtrează vinul și mută-l în sticlă.

Consumare:

Ia o lingură de 3 ori pe zi timp de 30 de zile. Repetă acest tratament după 6 luni.

 

Sursa: Ești superbă
Categorii