Sfaturi utile

Cum poți depista oglinzile duble și camerele de supraveghere ascunse

 

 

Cum poți depista oglinzile duble și camerele de supraveghere ascunse

 

Cum poti detecta o camera ascuna intr-o cabina de proba?

Simplu: intra in cabina si incearca sa efectuezi un apel pe telefonul mobil. Daca tentativa esueaza, cu siguranta incaperea este supravegheata cu o camera ascunsa.

Depisteaza oglinzile si camerele ascunse

Acest lucru se datoreaza interferentelor dintre undele telefonului mobil si cele ale cablului de fibra optica pe timpul transferului de semnal.

Cum poti detecta o oglinda dubla?

Toaletele si grupurile sanitare publice, camerele de hotel, vestiarele samd, toate sunt prevazute cu oglinzi. Dar cum poti fi sigur ca oglinda de pe perete este una obisnuita sau o oglinda dubla, adica una care reflecta lumina pe suprafata vizibila, dar actioneaza precum un geam transparent pe latura opusa? De multe ori s-au depistat astfel de oglinzi duble in vestiarele, baile sau dormitoarele femeilor.

Este foarte greu sa faci diferenta inspectand vizual oglinda. Ok, atunci ce e de facut?

Fa acest test simplu:

Atinge cu varful unghiei suprafata de reflexie. Daca oglinda este simpla, atunci intre unghie si imaginea reflectata trebuie sa existe un mic decalaj, o distanta scurta de reflexie.

Daca, in schimb, imaginea reflectata porneste imediat in continuarea unghiei, ai de a face cu o oglinda dubla, si s-ar putea ca cineva sa te priveasca de dincolo de perete. Asadar, ori de cate ori ai suspiciuni, aplica testul simplu cu unghia. Iti poti da seama pe loc.

Motivul pentru care exista un decalaj in cazul oglinzilor reale este cat se poate de logic si de simplu: oglinzile sunt argintate pe spate, si este normal sa fie o mica diferenta generata de grosimea stratului aplicat pe partea din spate, respectiv sub sticla oglinzii.

In cazul oglinzilor duble, stratul de argint se afla la suprafata. Nu uita acest detaliu! Fa testul de fiecare data cand intri intr-o camera de hotel.

Distribuie mai departe articolul surorilor, sotiei, fiicelor, prietenelor, colegelor, etc. Sunt informatii pretioase!

Cum îţi dai seama dacă oglinda de la toaletă sau din cabina de probă este  DUBLĂ

Sursa: PentruEa
Categorii