Horoscop

Cum poti să cucereşti inima unui bărbat în funcţie de zodia lui

 

 

 

 

Cum o să îi cucereşti în funcţie de zodia lui. Învață și tu aceste lecții despre seducție!

Berbec – iubește surprizele și neprevăzutul, de aceea o să îl cucerești cu o ieșire în oraș complet neașteptată. De asemenea, bărbatul Berbec se va îndrăgosti doar de o femeie cu simțul umorului.

Taur – trebuie să fii extrem de implicată și de devotată, căci asta își dorește un bărbat din zodia Taur. Fii pregătită să găsești alături de el o mulțime de moduri de relaxare.

Gemeni – dacă un bărbat din această zodie ți-a furat inima, vei lupta mult până când să i-o cucerești și tu pe a lui. Pregătește-te să faci gesturi mărețe care să îl aducă la picioarele tale.

Rac – nu ai nevoie de jocuri sau de trucuri ca să îl faci să te adore, ci doar să îl iubești sincer și să îi spui, să îi arăți asta mereu.

Leu – e o personalitate destul de rebelă, așa că trebuie să îi asiguri libertatea de care are nevoie, dacă vrei să fie împreună cu tine. Și, evident, laudă-l în permanență ca să îi ajungi la inimă.

Fecioară – bărbatul din această zodie nu e fanul declarațiilor de dragoste, ci vrea, mai degrabă, să îi demonstrezi că vrei cu adevărat să fii alături de el. Cu alte cuvinte, trebuie să meriți să fii într-o relație cu un bărbat Fecioară.

Balanta – dacă ești gata să stai într-o armonie perfectă întreaga viață, bărbatul Balanță va fi convins că tu ești aleasa inimii.

Scorpion – gesturile romantice și grandioase sunt rețeta succesului pentru a face un Scorpion să pice la picioarele tale.

Săgetător – trebuie să ai mereu replicile la tine dacă vrei să îl seduci, căci nimic nu iubește mai mult un Săgetător decât o femeie deschisă și inteligentă.

Capricorn – nu te aștepta să îți fie ușor, pentru că drumul spre inima Capricornului e plin de primejdii. El caută persoana perfectă, așa că te va supune multor teste înainte să te accepte în viața lui. Trebuie să ai răbdare dacă vrei să îl cucerești.

Vărsător – ai cultura generală bine pusă la punct? Atunci consideră-l ca și al tău!

Pești – bărbatul din zodia Pești e un romantic incurabil și are nevoie să te cucerească el pe tine, ca la carte. Ca să fie totul așa cum se cuvine, permite-i plăcerea de a te curta!

 

Sursa: Ești superbă
Categorii